In afara de 3 proprietari, membrii asociatiei noastre nu au prezentat actul de proprietate la asociatia de proprietari desi aceasta a trecut prin procesul de transformare in asociatie proprietari la judecatorie si actele banuiesc ca ar fi trebuit prezentate.
Noi nu cunoastem cine sunt proprietarii decit din declaratiile lor verbale datind din anul 2009 cind s-a infiintat asociatia si e foarte posibil ca intre timp sa se mai fi schimbat, sa mai fi vindut samd.
Spre exemplu, unul e in tabelul cu membri de asociatie, nu exista copia dupa actul de proprietate si in cartea de imobil apare ca proprietara nevasta-sa. Este el membru de asociatie ori ba? Eu inclin sa cred ca nu. Stiu ca e unul pentru fiecare apartament dar odata ce contractul o fi pe numele nevestei, cum poate fi el membru de asociatie?
Si sunt sau nu membri cei care nu au actele la asociatie?
Stiu ca e un subiect mai greu de aceea va multumesc si va urez o zi fericita!
Suma respectiva de 20 lei se recupereaza de la proprietarii apartamentelor care nu prezinta actele de vanzare-cumparare pentru a face dovada ca sunt proprietari.
La fel se procedeaza si in cazul restantierilor pentru plata taxelor percepute de Serviciul de Publicitate Imobiliara.
Teoretic la nivelul comitetului ar trebui sa fie o persoana care tine evidenta locatarilor din imobil...
oricum mai sunt cheltuieli care se impart in functie de numarul de locatari.