avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Repartizarea diferentelor de apa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Repartizarea diferentelor de apa

Ce se poate face in cazul in care unii vecini nu dau citirea contorului de apa iar noi ceilalti suntem obligati mereu sa platim pierderile de apa chiar daca suntem la zii cu citirea contorului si plata taxelor respective?
Mentionez ca cei de la asociatie nu i-au nici o masura chiar daca am cerut in repetate randuri sa treaca diferentele de apa celor care nu duc citirea contorului de apa.
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Carturarul , utilizator 22:11, 15 Februarie 2012
Este vorba de ordinul 233 al ANRSC, sectiunea care se refera la apa calda.
Trebuie retinut ca in ordin se foloseste termenul de repartitoare si in aceasta sectiune desi este vorba de apometre.

La apa calda exista o norma minima de consum de 15 l / zi (cf. Ord. 233), adica cca 0,5 mc pe luna de persoana. Orice consum sub aceasta valoare se considera anomalie.

Din pacate nu stiu unde se pot gasi prevederile similare pentru apa rece, fiindca si acolo trebuie sa fie un minim de consum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apometre plus pierderi alex_tz2000 alex_tz2000 Buna ziua! Am apometre apa calda si apa rece. De luna trecuta administratorul a inceput sa puna lunar si o cantitate suplimentara de metri cubi apa rece si apa ... (vezi toată discuția)
De ce platesc pierderile de apa, daca am apometre traianp traianp Buna ziua De cateva luni ma confrunt cu urmatoare situatie in cadrul asociatiei de proprietari unde locuiesc la apa rece sunt incarcat in fiecare luna cu 1, ... (vezi toată discuția)
Pausal explicatii Tonyde Tonyde Buna ziua, As dori cateva lamuriri in legatura cu ce inseamna pausal. Administratorul asociatiei are o fisa in care trece indicii apometrelor pentru ... (vezi toată discuția)