avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cuprins liceenta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cuprins liceenta

Buna seara, Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un cuprins pentru lucrarea de liceenta?? Eu am tot incercat dar nu prea reusesc deloc... Am facut 3 capitole dar le-am cam copiat de pe alte liceete si nu imi place deloc... Nu vreau sa fi plagiat. Daca ma puteti ajuta si pe mine as ramane indatorat.

Multumesc anticipat!

Ps. daca am postat gresit va rog sa ma scuzati, sunt la inceput!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:34, 21 Februarie 2012
In cazul acesta nu aveti un indrumator in elaborarea lucrarii de licenta? Poate v-ar intelege si v-ar indruma mai bine in intocmirea lucrarii ... Cu gandirea dvs. elaborati un plan al lucrarii, sintetizati ce problematica doriti sa tratati si mergeti la indrumator si cereti-i parerea. In definitiv el va va face si referatul lucrarii si va propune nota. Fiti creativ!
Ultima modificare: Luni, 20 Februarie 2012
Lucian Huzum, Consilier juridic
Freeelis: A mai deschis un prieten fara sa stim unu de altu. Acum a ramas doar unu
Lucian Huzum: Da... cand ne intalnim cu el....momentan nu dau de Dl Profesor indrumuator, nici la facultate, nici online....acum doar nu astept pana imi raspunde cineva peste 1 luna 2. Asta e trebuie sa ma apuc singur pana aflu ceva de la profesor.
Daca este asa , acceseaza link-ul de mai jos unde a primit un raspuns :
www.avocatnet.ro/content/for...
Am vazut cuprinsul dumeavoastra, este mult mai frumos decat al meu. :yes: Al meu tot 3 capitole avea dar mai multe subcapitole.Credeti ca daca il bag la mine in lucrare cuprinsul dvs o sa fiu acuzat de plagiat?? Daca nu merge bagat, o sa incerc sa il conbin intr-un fel cu al meu. O sa vad ce iese si postez cand il termin
@Marius:
o idee pentru un capitol este sa compari legislatia existenta inainte de luna mai 2011 (codul muncii in forma veche, fosta lege a contractelor colective de munca) cu cea de dupa mai 2012 (legea dialogului social).

Alte discuții în legătură

Plagiat punkreator punkreator Se poate acuza cu plagiat un student, care a predat o lucrare de seminar cu un an in urma? Profesorul nu a sesizat acest fapt la predare, si a acordat o nota. ... (vezi toată discuția)
Plagiat lucrare de disertatie nastaseanamaria nastaseanamaria Buna ziua. Ieri trebuia sa-mi sustin lucrarea de disertatie. In schimb, fara a exista o lista initiala cu persoanele care sunt respinse pe motiv de plagiat, ... (vezi toată discuția)
Inselaciune licenta Nataliaa29 Nataliaa29 Buna ziua, In primavara am dat comanda pentru o lucrare de licenta. Am conversatiile in care ii solicit respectivului ca lucrarea sa nu fie plagiata, ... (vezi toată discuția)