avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara salar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara salar

Durata unui concediu fara salar se masoara in zile calendaristice sau in zile lucratoare?
Cel mai recent răspuns: Andrei Gica , utilizator 11:14, 22 Februarie 2012
Si care este termenul maxim de transmitere a suspendarii in Revisal?Multumesc!
Perioada si cauzele de suspendare a contractului individual de munca, cu exceptia cazurilor de suspendare in baza certificatelor medicale, se inregistreaza in registru in termen de maximum 20 de zile lucratoare de la data suspendarii ..
Deci sa inteleg ca eu daca am avut suspendare prin CFP incepand cu 06.02.2012 si terminand cu 16.02.2012 as putea sa le operez si acum.
Da, se poate opera si acum acea suspendare ....
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata-revisal MariaRamona MariaRamona Daca un salariat solicita concediu fara plata, ultima zi a suspendarii fiind vinerea, la data sfarsit suspendare se trece data de sambata sau luni? Multumesc! (vezi toată discuția)
Data incetarii suspendarii in revisal iirina_19 iirina_19 Am un contract suspendat in perioada 19.10-18.11(23 zile fara plata) si am trecut in revisal data inceput suspendare=19.10(prima zi de concediu fara plata) si ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata Erika13 Erika13 Buna ziua, va rog sa ma lamuriti cu urmatoarele situatii: -la cate zile de concediu fara plata (pt rezolvarea problemelor persoanle) am dreptul pe an (lucrez ... (vezi toată discuția)