avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovarea functionarilor publici avand in vedere ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovarea functionarilor publici avand in vedere eliminarea treptelor de salarizare

Daca s-au eliminat treptele de salarizare a functionarilor publici, ce presupune asta, ca pot incadra un functionar public indiferent pe ce treapta doresc?mentionez ca a plecat de la funct. public debutant si trece la asistent?
-atunci in cazul avansarii in gradatie (vechime), petrecuta in cursul anului 2011, cum trebuie incadrata salarial ?
-la nivelul functiilor aflate deja in plata pentru aceasta gradatie ? (pt a evita discriminarile, condamnate de astfel si de statutul funct. publici, si de Constitutie)
-la nivelul administrativ stabilit de cadrul "legal" ? (stabilijnd astfel discriminari neconforme perpetuuand discrepante salariale intre functionarii de acelasi rang...la infinit...?)
Aplicand legislatia in vigoare = (stabilijnd astfel discriminari neconforme perpetuuand discrepante salariale intre functionarii de acelasi rang...la infinit...?)...
-sunt actiuni in instanta pe aceasta tema?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea functionarilor publici jigan56 jigan56 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns privind promovarea functionarilor publici avand functie de executie, posibila in anul 2012, aferenta urmatoarelor ... (vezi toată discuția)
Incadrare dupa promovare IDANUT IDANUT Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in ... (vezi toată discuția)
In baza caror acte normative se stabilesc salariile noilor functionarilor publici in anul 2012? jaguarxkr jaguarxkr Va rog sa-mi comunicati In baza caror acte normative se stabilesc salariile noilor functionarilor publici in anul 2012? (vezi toată discuția)