avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pentru cartea de identitate - cetatean roman casatorit ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pentru cartea de identitate - cetatean roman casatorit in Elvetia

Oare cine poate sa-mi dea un sfat?
Locuiesc în Elvetia,unde sunt casatorita cu un cetatean elvetian.
Doresc sa vin în România pentru a-mi schimba cartea de identitate si pasaportul,însa nu stiu daca am nevoie de acte emise aici,în Elvetia.Unii spun ca am nevoie de o derogare emisa de ambasada româna din Elvetia,altii ca nu am nevoie decât de certificatul de casatorie...!
Oare care este adevarul?Cine ma poate ajuta?B-)
Cel mai recent răspuns: aisha10 , utilizator 22:15, 23 Februarie 2012
Multumesc pentru adrese!O seara placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare de nume in acte - dupa casatoria cu un cetatean german petro_lore petro_lore buna, in august ma casatoresc in germania cu cetatean german; as dori sa stiu ce acte trebuie schimbate dupa casatorie(in urma schimbarii numelui) si cat ... (vezi toată discuția)
Pasaport/carte de identitate - reinnoire in anglia MihaelaMills MihaelaMills Sunt in Anglia de 8 ani, si de curând mi-au expirat buletinul/pasaportul!! De câteva luni bune încerc in zadar sa trimit e-mailuri ambasadei de la Londra sa ... (vezi toată discuția)
Schimbare act de identitate in urma casatoriei gabyella gabyella M-am casatorit in Ungaria pe data de 24 noiembrie cu un cetatean maghiar si dorim sa ne stabilim resedinta in Budapesta (aici locuim pentru moment). As dori ... (vezi toată discuția)