avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Înregistrare marcã comunitarã - excepþie în 2 ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Înregistrare marcã comunitarã - excepþie în 2 þãri

Buna ziua,

daca o persoana juridica romana alege sa isi inregistreze o marca la nivel comunitar, insa ulterior trimiterii cererii, primeste un raport ca in 2 din cele 27 de state exista marca identica - servicii+marca, poate sa ramana inregistrata in celelalte tari?
In cele 2 tari, in ce conditii o va putea inregistra? - o schimba, mandateaza pe cineva in acest sens sa faca procedura in doar cele 2 tari sau faca din nou procedura Madrid?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:23, 8 Martie 2012
Interventie moderator

Burchiu_Alberto, remarca dvs. la adresa r.r.ardeleanu este cel putin deplasata. Politetea si respectul reciproc sunt reguli de baza in forumul Avocatnet iar glumele sunt permise numai in limita bunului simt.
Daca veti mai posta in acest fel veti fi sanctionat cu avertisment.

Seara frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare marca ue sau international Kapy Kapy Buna ziua, As avea o intrebare. Daca de exemplu am intregistrat o marca combinata in Romania, iar ulterior doresc sa o intregistrez si in UE sau ... (vezi toată discuția)
Monitorizarea marcilor Cabinet de proprietate industriala RALUCA ARDELEANU Cabinet de proprietate industriala RALUCA ARDELEANU Stimati colegi, Poate ati aflat intre timp ca din 10 mai 2010 va intra in vigoare noua lege a marcilor. Principala modificare este aceea ca OSIM nu mai ... (vezi toată discuția)
Numele unui magazin online madalinvineroiu madalinvineroiu Salutare tuturor! Urmează să îmi deschid un magazin online și am o mică nelămurire, dacă de exemplu numele site-ului și al firmei este \"Meresipere ... (vezi toată discuția)