Confruntandu-ma cu o problema ivita in cadrul Asociatiei de proprietari a blocului unde locuiesc, avand calitatea de proprietar, am rugamintea daca puteti sa ma ajutati.
Administratorul blocului a afisat azi un anunt prin care instiinteaza proprietarii ca citirea apometrelor se va face lunar doar de catre administratorul blocului, percepandu-se o taxa de 2 lei pentru fiecare apartament. Intotdeauna s-au facut citiri ale apometrelor, la anumite intervale, pentru verificare, de catre administrator si nu am avut obiectii. Insa sa primesc lunar un strain in apartament nu mi se pare corect si in plus sa il mai si platesc pentru asta. In cazul in care nu voi permite accesul in apartament lunar consumul se va calcula pausal.
As dori sa stiu daca este legal ceea ce doreste sa faca administratorul sau daca este un abuz si care este reglementarea legala, in cazul in care exista, unde este stipulata aceasta obligatie a mea in calitate de proprietar.
Va multumesc si sper sa ma puteti ajuta pentru ca nu as dori sa intru intr-o disputa fara a fi in totala cunostinta de cauza din punct de vedere legal.
Tocmai, ca logic, ca una nu e legal constituita, sunt in proces, fiecare incercand sa demonstreze ca ea e cea legala, amandoua au stampila si conturi bancare..........asta din ceea ce s-a comunicat in adunarile generale, dupa cum am spus la noi ca la nebuni, dupa mine ar fi fost destul de simplu de demonstrat, dar se pare ca exista ceva ascunzisuri de ambele parti pentru ca instanta inca nu s-a decis care e cea legala si inca mai aduna probe, expertize etc..........mie una mi se pare tare ciudat..........si cei de la firmele de utilitati, de exemplu Techem spun ca ei asa ceva n-au mai intalnit.
A si sa stiti ca avem si doua liste de intretinere afisate, fiecare cu avizierul ei...........cand a aparut cea de-a doua lista chiar eram in dubiu unde sa mai platesc si cine spune de fapt adevarul.........
Acum chiar ca aveti probleme. Daca erati stresata de unul dintre administratori, de-acum au sa fie doi care trebuie sa verifice apometrele. Cum cei doi mai au si sefi care ce sa faca si ei, verifica pe administratori, o sa aveti bucurii nemaiintalnite...
Chiar, asa ceva nu am auzit nici eu, dar am mai spus, in fiecare zi mai auzim si invatam cate ceva!