avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... programul kogalniceanu
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

programul kogalniceanu

cine poate sa-mi spuna mai multe despre acest program: adica in cat timp trebuie rambursati banii sau conditiile de acordare.mentionez ca eu am o societate cu activitate de 3 ani dar am ceva datorii la impozit si ca de ceva timp nu prea mai ies pe profit.
Cel mai recent răspuns: ContSters233047 , utilizator 08:46, 27 Mai 2012
pai n-am dispus pe firma ("beneficiarul programului") de garantii suficiente.

am garantat cu active personale (persoana fizica)- ce trebuia sa faca statul!!!

... nu s-a respectat Art 7, alin 1, lit b) din OUG 60/2011.
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2012
ContSters233047, utilizator
Banca trebuia sa informeze OTIMMC din regiunea dvs. si apoi sa faceti cerere catre ei pentru garantare din moment ce ati platit si la fondul de risc.
Daca nu au respectat procedura nu e de bine.
banca solicita in continuare, la un alt credit, garantii personale (ipoteci) pentru intreaga suma... nici nu vrea sa auda de "garantia statului".

... ce se poate face?
Banca are un protocol cu AIPPIMM. Pe ei i-ati intrebat?Sau pe cei de la OTIMMC regional de care apartine judetul in care locuiti?
dana, pe mine ma ingrijoreaza ce spune cearls acolo...Eu tot pentru Kogolniceanu as opta, saru mana pentru pont!:)Am citit ghidul aplicantului insa aveam ceva nelamuriri si-n urma discutiilor cu tanti de la AECMA sunt si mai in ceata..dar astept cuminte sa-ti mai eliberezi programul....:vishenka:

Alte discuții în legătură

Programul "mihail kogãlniceanu" ContSters257414 ContSters257414 [i]IMM-urile pot accesa, din [b]4 aprilie[/b], prin programul \\"Mihail Kogălniceanu\\", o linie de credit de 400.000 de lei anual/întreprindere cu dobânda ... (vezi toată discuția)
Program kogalniceanu 2013 tibiersek tibiersek imprumutul acordat prin program trebuie restituit in decembrie 2013 sau se acorda pentru un an ? (vezi toată discuția)
Credit kogalniceanu Catigaspar10 Catigaspar10 Am un credit pt. IMM, Kogalniceanu, de 125.000, contractat acum 2 ani si reinnoit pana la sfarsitul lui 2012. As dori sa aplic pentru noul program Kogalniceanu ... (vezi toată discuția)