avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz in demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz in demisie

Sunt in concediu medical si mi-am depus demisia. Termenul de preaviz este de 15 zile conform CIM si pana la finalitatea preavizului voi fi tot in concediu medical. Este legal ca cele 15 zile de preaviz sa fie incluse in concediu medical sau preavizul se va efectua dupa terminarea concediului medical( dupa cum mi s-a spus de la resurse umane). Multumesc si va rog sa ma lamuriti si pe mine legalitatea preavizului si faptul ca acesta e luat cu concediu medical.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:11, 6 Martie 2012
Exista si proba cu martori dar acestia sunt speriati din cauza posibilitatii pierderii locului de munca
Ati mai facut aceasta precizare ... dar daca acestia sunt timorati., cum credeti ca veti putea avea incredere in ei? ... cu astfel de martori nu prea aveti sanse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuirea la locul de munca tromar tromar Ce dovezi trebuie aduse instantei de judecata pentru a demonstra hartuirea la locul de munca ? Ce sentinta poate aplica instanta in acest caz ! Va rog sa ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca; discriminare plrflrn plrflrn Buna seara, Lucrez la o firma multinationala, in luna decembrie datorita stresului mi-a recidivat o boala pe care o am de multi ani dar de care aproape ... (vezi toată discuția)
Buna seara, va rog sa ma informati cu privire la urmatorul aspect, ... Rebecca50 Rebecca50 Buna seara, Va rog sa ma informati cu privire la urmatorul aspect, legat de Codul Muncii : In fapt am fost hartuita moral la locul de munca in mod ... (vezi toată discuția)