avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Consilier juridic stagiar
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Consilier juridic stagiar

Imi puteti spune va rog, ce poate face un consilier juridic stagiar? Poate asigura reprezentarea in instanta a pers. fizice si juridice pe baza de contract? Poate participa la up a acestor persoane? Poate incheia singur contracte cu aceste persoane?

Care este cotizatia care se plateste la CCJ pt un consilier jur. stagiar ?
Ce alte taxe mai trebuie sa platesca pt a se inscrie la CCJ ?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Aurelian Cîcu , Consilier juridic 00:28, 4 Decembrie 2008
Puteti sa incheiati cu societatea pe care doriti sa o reprezentati un contract de munca cu timp partial.
Iar referitor la inscrierea in Colegiu cotizatia lunara era 20 lei plus o taxa de inscriere si dosar registre si roba, legitimatie in total 1050 ron. Atat era acum vreo patru luni, sper ca nu s-a schimbat. Banii acestia ii puteti plati si in 2-3 rate. Interesati-va la dvs in localitate.

Ok.
Dar, exista si la consilieriii juridici posibilitatea de a se asocia intro soc. profesionala? Si daca da, ce servicii poate oferi aceasta societate?
Multumesc.:coffee:
=D>
super intrebare .... in afara taxei care trebuie sa se achite la inscrierea in Colegii , altceva nu ofera Colegiile Consilierilor Juridici.;)
Ultima modificare: Marți, 18 Noiembrie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu elis, cred ca nu ai inteles intrebarea mea, sau mai bine zis , nu am reusit eu sa o formulez corespunzator!
Intrebam daca exista cumva posibilitatea ca si consilieri juridici, inscrisi pe tabloul CCJ, sa formeze acele societati civile (asa , precum avocatii!).

Nu exista aceasta posibilitate. Registrul comertului nu iti mai da voie sa-ti deschizi societate cu obiect de activitate Consultanta juridica.

Alte discuții în legătură

Ma inscriu in asociatia cons jur sau in uniunea colegiilor cons jur? ContSters73118 ContSters73118 Buna. Sper sa nu vi se para o intrebare stupida, ceea ce am sa va intreb in urmatoarele rinduri. Sint angajata ca c j la un birou notarial din Bacau(mi s-a ... (vezi toată discuția)
Inscriere pentru definitivat in ccj etta etta Vreau sa ma inscriu in UCCJ pentru a-mi da definitivatul. Are vreo importanta daca am domiciliu intr-un anumit oras si lucrez in alt oras? Precizez ca cele ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic stagiar grumette40 grumette40 Urmează să termin facultatea în luna iulie şi aş dori să devin consilier juridic . Îmi poate cineva explica paşii pe care trebuie să ... (vezi toată discuția)