avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum se alege un avocat?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum se alege un avocat?

Ca in orice meserie, sunt si avocati care le place ceea ce fac si se dedica total unui caz, si sunt si din aceia care fac "de mantuiala". Deci sunt si avocati buni, sunt si avocati mai putin buni ca sa nu spun altfel.

Cand vine vorba de penal, ani buni din viata unui om(vinovat sau nu) sunt in mainile avocatului.

Asadar, un om simplu si fara experienta, cum poate sa stie daca a "aterizat" pe mainile unui avocat bun care va face intr-adevar tot ve se poate face sa-si ajute clientul?

Dupa ce ar trebui sa-si dea seama un om simplu daca un avocat este bun sau nu?
Interesant este ca in cazurile mele lucrurile ies cum ii spun clientului inainte de proces.
In alte cazuri colegii avocati le spun ceva si iese cu totul altceva.
Una peste alta am eficienta deosebit de ridicata fara sa fie nevoie sa am prietenie cu politistii sau procurorii.

Am observat ca de ceva timp respectul fata de avocati nu mai exista.Toti se cred tari pana ii ia instanta la intrebari.Apoi sunt la fel de tari cu ...untul la soare.

Cand intra avocatii civilsti in procesele penale, adesea nu mai revin la al doilea termen.Logica lor nu poate percepe cum se desfasoara un proces penal.

Am vazut de curand dezastrul care exista in procesele de dreptul familiei si avocatii de acolo.Este cat se poate de rau ce se intampla.Avocatii nu au nimic de zis si daca spun ceva o fac atat de airea ca efectiv le ia instanta cuvantul.

avocat Claudiu Lascoschi
:offtopic: Se vede treaba cau au murit laudatorii... Ne-am saturat de atatea de luni de auto-preamarirea asta care nu mai inceteaza! Deja ati distrus un topic cat se poate de relevant dar din care cititorul nu va intelege mare lucru! Pe forum trebuie aduse argumente juridice cat mai obiective, nu ridicari in slava, desi sunteti singura persoana care nu a inteles acest lucru... Ca sa fie cat se poate de clar, cu aceasta ocazie va si sanctionez: banare temporara 3 zile, deoarece aveti deja o avertizare ca "antecendent". Sper sa fie de ajuns. www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Joi, 4 Decembrie 2008
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce articol se invoca la deschiderea succesiunii prin tribunal? teoma teoma Buna ziua. Intrebarea mea este cea din titlu. Iar daca e vorba si de partaj, ce alt articol se mai invoca? Multumesc. (vezi toată discuția)
In ce ramura de drept se castiga mai bine lautz lautz Salutare, Adresez si eu o intrebare specialistilor in domeniu. In ce ramura de drept se castiga cel mai bine ca avocat? Multumesc (vezi toată discuția)
Avocat pledant sau consilier AVOCAT  NARTEA STEFAN  RECHTSANWALT  LAWYER AVOCAT NARTEA STEFAN RECHTSANWALT LAWYER Cine astiga mai mult in Romania si de ce dintre cele 2 categorii? Cine rezolva de fapt problemele avocatul pledant sau consilierul care inormeaza in timp util ... (vezi toată discuția)