avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA deducere tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

deducere tva

Se poate deduce tva-ul dintr-o factura primita de la un furnizor in faliment?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ocristina , utilizator 18:36, 16 Martie 2012
sunt perfect de acord cu tine xerxes. Recunosc ca nu am apucat sa studiez art.21 alin.4 pct.r., dar am participat la mai multe licitatii organizate de administratorii judiciari si am facut achizitii de la societati aflate in faliment , iar la controale nu mi s-a inlaturat deducerea tva sau a cheltuielii respective , motiv pentru care intrebam care este baza legala , sa vad cand s-a limitat dreptul de deducere. Probabil ca se confunda societatea aflata in faliment cu societatea inactiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare cladire firma in insolventa si inactiva fiscal carmenbn carmenbn O SC a fost declarata inactiva fiscal in 2012 si i s-a anulat si calitatea de platitor TVA.Este in insolventa si vinde o cladire pt.a-si plati datoriile,prin ... (vezi toată discuția)
Deducere cheltuieli bonuri fiscale danabobo danabobo Buna ziua,incepand cu 14.03.2013 se poate deduce tva-ul de pe bonuri fiscale in anumite conditii.Intrebarea e se pot deduce si cheltuielile pt aceste ... (vezi toată discuția)
Inregistrari facturi emise de societati inactive !!! florin_again florin_again Care este raspunderea administratorului unei societati comerciale pentru inregistrarea unor facturi emise de societati inactive in valoare de peste zece mii ... (vezi toată discuția)