avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Castrarea chimica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Castrarea chimica

In R Moldova, a fost adoptata o lege referitoare la castrarea chimica a pedofililor. cum comentati aceasta, in functie de anumite drepturi ale omului , de eventuale erori de justitie .
Ultima modificare: Duminică, 18 Martie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: const_be , utilizator 11:56, 21 Martie 2012
OPREANICOLAE

Presedintele Parlamentului R Moldova chiar a facut aceasta propunere, dar a starnit rasetele parlamentarilor. In unele tari arabe se taie mana hotului...

Ultima modificare: Miercuri, 21 Martie 2012
Gabriela Mihai, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viol - daune morale ContSters284213 ContSters284213 Buna ziua, puteti sa mi spune-ti cam cat se cere daune morale pt viol? si cat s-a stabilit cel mai mult de catre judecator. Stiu ca nu se da cat se cere, dar ... (vezi toată discuția)
Proces litigii munca ionica1 ionica1 Buna seara.Am avut un proces - litigii de munca- care s-a terminat de judecat la curtea de apel, cu raspuns nefavorabil mie.As dori sa stiu daca ma adresez ... (vezi toată discuția)
Hotarare interna definitiva casata de c.e.d.o lucian79 lucian79 daca dau statul roman in judecata,in urma unui proces penal unde s-a dat hot.definitiva de condamnare de 10 ani,iar curtea europeana gaseste ca s-au incalcat ... (vezi toată discuția)