avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Taxa caiet de sarcini
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Taxa caiet de sarcini

Cum se stabileste taxa unui caiet de sarcini? Am incercat participarea la o licitatie si mi s-a parut cam mare pretul unui caiet de sarcini si anume 200lei, si licitatia nici nu are o valoarea prea mare.
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 10:18, 26 Martie 2012
Nicio procedura nu se demareaza fara transmiterea unui anunt/invitatie de participare, indiferent ca e in SEAP sau nu. Daca e in SEAP, la sectiunea I trebuie sa urmariti daca e bifat OUG 34.

Daca dvs. ati citit un anunt de intentie, urmariti daca s-a publicat si un anunt de participare. Numai in cele din urma se publica DA.
Ma indoiesc ca DA se vinde in cazul respectiv si nu s-a publicat in anuntul de participare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de oferta servicii in cadrul proiect posdru (partener autoritate publica) carmenbucur carmenbucur Suntem o institutie publica, partenera in cadrul unui proiect Posdru. Trebuiesc achizitionate servicii formare profesionala din anexa 2B in val>30 000 ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea achizitionarii caietului de sarcini ankalaura85 ankalaura85 Buna ziua! Cunosteti cumva vreo reglementare legala prin care un participant la o licitatie este obligat sa cumpere de la autoritatea contractanta caietul de ... (vezi toată discuția)
Licitatie constructie 100 miliarde ron katya24 katya24 Buna ziua. Pentru a participa la o licitatie in privinta executarii unei constructii cu statul, in valoare de aproximativ 100 miliarde ron, care ar putea fi ... (vezi toată discuția)