avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... sistem de supraveghere video
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

sistem de supraveghere video

in ultima sedinta a adunarii generale, presedintele a adus pe ordinea de zi si propunerea de a fi montat un sistem de supraveghere video la intrarea in scara, sub pretextul ca i-a disparut din corespondenta de la cutia postala, "omitind" sa informeze pe cei prezenti ca din dispozitia lui au fost inlocuite vechile cutii postale sigure cu altele total nesigure, in care plicurile stau in pozitie verticale si sint vizibile cu ochiul liber, putind fi luate cu usurinta de oricine.
intrebarea ar fi ... cum pot impiedica aceasta actiune, dat fiind faptul ca ne este incalcat dreptul la viata intima si personala, exact ca in vremurile cind securitatea ne urmarea orice miscare ?
ma refer aici la acte normative si denumiri de incalcari ale dreptului care pot fi incalcate prin aceasta actiune
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:16, 16 Ianuarie 2009
Oare Asociatia chira nu are ce face cu banii??? ca un sistem de supravechere nu e pe gratis, care e comisionul adm din aceasta afacere?
Oare Asociatia chiar nu are ce face cu banii??? ca un sistem de supravechere nu e pe gratis, acum in prag de iarna, cind nimeni nu stie cat va costa incalzirea?
Care e comisionul adm din aceasta afacere?
Pai...intrebati-l pe administrator....
Da, e posibil sa fie vorba si de un comision al administratorului.
Logica aceasta ar cam fi...
elga50 a scris:

Pai...intrebati-l pe administrator....
administratorul este mina in mina cu presedintele. cind am facut contestatie la calculul intretinerii, presedintele m-a dat afara urlind ca un capiat, de fata cu 3 vecini, martori la aceasta scena, veniti sa plateasca intretinerea. am trimis contestatia si prin posta, pe adresa asociatiei, si nu a vrut sa mi-o primeasca. inchipuiti-va cum vor reactiona cind le voi cere explicatii referitoare la sistemul de supraveghere video.
marele meu noroc este ca am centrala termica si-mi pot tine sub control costurile cu apa calda si incalzirea. sint multe nereguli pe care acesti indivizi le-au facut in mai putin de un an, si am deschis deja proces acestora, argumentind totul cu texte de lege

Alte discuții în legătură

Supraveghere video pe scara blocului forumistul forumistul Recent, o firma de supraveghere a facut contract cu administratia blocului in care locuiesc si a instalat camere de supraveghere la intrarile scarilor blocului ... (vezi toată discuția)
Camere video bloc Waters Waters La blocul in care locuiesc s-a decis instalarea de camere video prin vot majoritar (dar nu unanim) al locatarilor participanti la ultima sedinta de bloc. M-am ... (vezi toată discuția)
Sistem supraveghere video la bloc Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu Daca adunarea generala a asociatiei hotaraste co o majoritate de 75% montarea unui sistem de supraveghere si inregistrare video in lift , la intrare si la ... (vezi toată discuția)