adriantot a scris:
Vreau si eu sa instalez camere video. Stiti cumva cat costa?
La scara noastra sunt unii care lipesc fel de fel de afise, altii rup afisele. Unii lasa punga cu gunoi in casa scarii, mazgalesc peretii, sparg geamurile, rup cablurile de tv-internet, forteaza usile si au fost chiar si cateva apartamente si boxe de pe casa scarii sparte. Nu vad cu ce sa deranjeze aceste camere video pe omul civilizat!
poate ca la dvs exista astfel de oameni care sint atit de "civilizati" precum spuneti, insa la noi nu este cazul.
stam intr-un cartier respectabil, cu oameni respectabili si civilizati, care stiu sa pastreze curatenia cu mult inainte de mutarea in bloc a acestui individ care a preluat presidentia asociatiei (s-a mutat acum 2 ani)
am mai scris si mai repet ... motivatia montarii acestui sistem video este ca i-ar disparut din corespondenta pe care trebuia sa o primeasca. a uitat insa ca in vara s-a renovat scara si, la cererea expresa a acestuia, au decis inlocuirea cutiilor postale vechi, dar sigure, cu altele noi la care se se vede cu ochiul liber orice plic existent in cutie, multe din plicuri chiar neincapind in cutie. la cutiile vechi puteai lipsi chiar si o luna de acasa, ca gaseai corespondenta in cutie si nimeni nu stia ca este aproape plina cutiuta postala.
motivatia ascunsa este supravegherea traficului uman in scopul introducerii la intretinere a celor care vin in vizita la cei din bloc. nu stiu daca va mai amintiti, dar am deshis un topic referitor la cele minim 15 zile de la care proprietarii pot fi scutiti de la plata intretinerii, la cerere. si va spuneam atunci ca au decis in comitetul executiv ca sa nu mai fie scutiti decit cei care lipsesc de la domiciliu
o luna intreaga sau mai multe luni, incalcind astfel legea 230/2007, desi una dintre obligatiile presedintelui este tocmai sa supravegheze respectarea legii.
prin montarea sistemului video, daca vin cu cineva acasa si ramine peste noapte la mine, dupa vizionarea inregistrarilor va introduce automat o persoana in plus la intretinere doar pt o singura noapte. vi se pare normala aceasta situatie ?