Nu trebuia sa stiti nimic in plus, trebuia doar sa cititi hartia aia pe care v-a intins-o banca s-o semnati. In contract scrie ce trebuie sa stiti. L-ati citit ?
Nu v-ati pus niciun minut problema ca exista un riscul sa nu puteti plati la un moment dat, v-ati intrebat cumva ce se intampla in cazul in care nu puteti plati ca ramaneti fara munca ?
Ce scrie in contract referitor la treaba asta, ce scrie ca se intampla daca nu platiti ?
Poate va faceti griji degeaba, nu e obligatoriu ca acel creditor sa se indrepte asupra ap, poate se multumeste cu poprire pe salariu, poate aveti alte bunuri mobile ce se pot executa- in special o masina , ca astea sunt mai usor de gasit. Se poate ajunge la o intelegere de plata cu creditorul pana se ajunge la executare silita dar si apoi
Necunoasterea legii nu e niciodata o scuza care sa ne exonereze de raspunderea pentru nerespectarea ei. Dar, cum zicea dna gi_jane2 de mai sus, banca va fi mai dornica de o esalonare sau o intelegere amiabila, decat de executarea bunului. Prefera sa primeasca acele dobanzi care i se cuvin, decat sa isi recupereze doar soldul restant. In acest caz nu are nimic de castigat.
Executare silita
tomamarin
Va rog mult sa ma sfatuiti ce pot sa fac! Am facut un contract de imprumut pe 3700 de euro in care se specifica ca garantie bunurile mobile si imobile, ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin avalizat
osaka
Buna ziua,
In urma cu doi ani de zile am cumparat un teren la semnarea contractului de credit cu banca mi s-a solicitat si un bilet la ordin avalizat, pe care ... (vezi toată discuția)