Mai bine imbunatateati motorul aluia ca forumul asta e distrus. E naspete si daca o sa ramana asa cu siguranta pe site o sa fiti voi creatorii lui. Cum sa intre 3 mesaje pe pagina sa tot stau sa dau ca fraieru' click, click. Va bate avocatura.com de nu va vedeti. Ala ca TGV-ul la francezi si voi sunteti SNCFR. Faceti fratilor ceva ca ramaneti fara clienti. Nu vedeti ca primiti 3 mesaje pe zi la subiectele de pe aici. Site-ul merge greu si e naspa. Daca toata lumea va zice inseamna ca la voi e problema.
>
Mi-ar placea sa vad iarasi acel contorizator de citiri. Ar fi interesant sa stim daca mesajele postate sunt citite sau daca nu cumva abordam teme lipsite de interes...
>
pe forum nu mai intram ca nu-mi place, imi placea insa sa citesc stirile; acum insa.....................
SimonaOnofrei a scris:
>
>vedeti ca faceti dezacorduri intre subiect si predicat!
>
>"prin legea..................se stabileste tehnicile.............."
>
>pe forum nu mai intram ca nu-mi place, imi placea insa sa citesc stirile; acum insa.....................
Multumesc mult pentru semnalare. O sa analizam continutul siteului pentru a fi cat mai aproape de asteptarile dumneavoastra.
Alin Popescu
>
>Mai bine imbunatateati motorul aluia ca forumul asta e distrus. E naspete si daca o sa ramana asa cu siguranta pe site o sa fiti voi creatorii lui. Cum sa intre 3 mesaje pe pagina sa tot stau sa dau ca fraieru' click, click. Va bate avocatura.com de nu va vedeti. Ala ca TGV-ul la francezi si voi sunteti SNCFR. Faceti fratilor ceva ca ramaneti fara clienti. Nu vedeti ca primiti 3 mesaje pe zi la subiectele de pe aici. Site-ul merge greu si e naspa. Daca toata lumea va zice inseamna ca la voi e problema.
>>
Draga Anonim,
Mi-a placut comparatia intre TGV si SNCFR. Poate facem un forward la mesaj si catre Ministerul Transporturilor.
De saptamana acesta, lansam modificarile aduse forumului. Sper ca o sa fie mai bine primit decat forma actuala.
Cat despre site, care e "naspete", nu pot sa fac decat sa iti respect parerea. daca ar fi sa ma iau dupa cifre insa, avem 16.000 de vizitatori unici pe saptamana, aproape 80.000 de afisari saptamanale, prin urmare ne putem mandri cu un "tiraj" interesant.
Asta nu inseamna ca nu vom incerca sa facem siteul cat mai rapid, cat mai interesant si, de ce nu, mai ne - "naspete".
Facilitati noi/vechi
bpgsh
Noul Avocatnet.ro se doreste a fi cat mai aproape de dorintele si asteptarile utilizatorilor sai.
Va invitam sa ni le comunicati pe aceasta cale astfel incat ... (vezi toată discuția)