avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Beneficii daca PFA angajeaza somer?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Beneficii daca PFA angajeaza somer?

Buna ziua.

As dorii sa stiu daca un PFA angajeaza un somer sau un absolvent cu 2ore pe zi este scutit pe 1 an de plata cartii de munca a acelei persoane.
Va rog sa imi ziceti care sunt beneficiile de care are parte un PFA daca angajeaza un somer sau un absolvent si care sunt conditiile care trebuiesc indeplinite.

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: stan camelia , utilizator 13:37, 17 Aprilie 2012
In mod sigur alt somer nu mai angajez si daca as putea sa ma intorc in timp ar fi excelent pentru ca la ora aceasta n-as mai avea conventie cu cei de la somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimularea angajatorilor in vederea angajarii somerilor edusa edusa daca e sa ma angajez si sunt inca in somaj de ce beneficiez sau firma angajatoare. multumesc (vezi toată discuția)
Firme care angajeaza someri peste 45 de ani ana & maria ana & maria firmele care au angajat someri peste 45 de ani mai sunt scutite de darile catre stat pentru angajatul respectiv ? (vezi toată discuția)
Este scutit angajatorul de taxe daca angajeaza o persoana care este in somaj? giulia82 giulia82 Buna ziua, eu sunt in somaj pana pe 1.08.2010 si as vrea sa stiu daca ma angajeaza cineva acum,este scutit de taxe pentru mine 6 luni?daca asa este legea,si ... (vezi toată discuția)