avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 schimbare de sediu social
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

schimbare de sediu social

Buna. Am si eu o intrebare. Daca societatea isi schimba sediul social care e procedura pentru recodificare?
Cel mai recent răspuns: live_maz , utilizator 14:14, 1 Februarie 2009
:offtopic:
avluci a scris:
Tinand cont ca nu are alte modificari decat schimbarea de sediu, in cele 2000 de caractere intra si recodificarea.

Mai stii... Daca are tot CAEN-ul nu cred :)
:offtopic:

Si daca are tot CAEN-ul, tot o singura fraza trebuie sa apara in hotararea AGA, deci oricum nu depasesti cele 2000 de caractere.:yes:
Nu stiu, sunt tot felul de judecatori si unii nu admit cereri de acest gen daca nu prevezi exact textul rezultat al actului constitutiv...
avluci a scris:

:offtopic:

Si daca are tot CAEN-ul, tot o singura fraza trebuie sa apara in hotararea AGA, deci oricum nu depasesti cele 2000 de caractere.:yes:
BUNA! EU SUNT MAI NOU
SI AM SI EU O INTREBARE
DACA SE POATE SCHIMBA UN SEDIU SOCIAL INTR-O LOCATIE IPOTECATA" APARTAMENT CU IPOTECA"
Ultima modificare: Miercuri, 21 Ianuarie 2009
misha2000, utilizator
parerea mea este ca(eu asa procedez) sedepun in acelasi timp 2 lucrari si anume: cererea de actualizare a obiectului de activitate cu certificatul original de inregistrare intr-un dosar si cerere de inregistrare mentiuni cu dovada noul sediu in copie, hotarare agasi anexa, act constitutiv actualizat si declaratie privind activitatea la sediu in alt dosar. depuse odata vor fi gata in 5-7 zile si plateste doar taxele aferente schimbarii sediului.


Data post: Duminica, 1 Februarie 2009, 14:15
platesc am vrut sa zic pt ca e mai multe.scuze :D:P

Ultima modificare: Duminică, 1 Februarie 2009
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Practica reg com: se poate inregistra schimbarea sediului social mai inainte de reactualizarea ob de activiate caen rev 2? k17 k17 Opinia mea este ca nu, intrucat, cu ocazia schimbarii sediului social trebuie preschimbat si certificatul de inregistrare al firmei (care contine si codul ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale, recodificare, schimbare sediu rocs rocs as vrea un sfat in legatura cu urmatoarea situatie; am o cesiune firma, se schimba doar actionariatul, sediul si as vrea sa fac si recodificarea ob de ... (vezi toată discuția)
Recodificare si inregistrare mentiuni DAIANA_ DAIANA_ Dupa cum stiu eu, cererea de recodificare se adreseaza separat directorului ORC, iar mentiunile se cer ca pana acum judecatorului delegat. Deci este nevoie de ... (vezi toată discuția)