avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... declinare de competenta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

declinare de competenta

Buna ziua, de ce se declina competenta de judecata a jud. sect 6 buc.catre jud.sect.5 buc. atata timp cat reclamantul ,;persoana fizica,locuieste in sect.6 iar parata (s.c.ardaf sa)are sediul in sect 1.(dosar pretentii materiale) multumesc !
Cel mai recent răspuns: mars_on_line , utilizator 11:47, 4 Februarie 2009
Buna ziua , poate nu m-am exprimat eu bine, revin: eu locuiesc in sectorul 6 ,accidentul a avut loc in sectorul 5,sediul social al ardaf este in sectorul 1,( eu recunosc ca am gresit cand am depus cererea de chemare in judecata la sectorul 6 ),s-a invocat de catre parata exceptia de necompetenta ,s-a admis, instanta si-a declinat competenta in favoarea jud s 5,si acum sant citat la jud s1......:">:">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiecte pt admitere barou - nelamurire florentza florentza Buna ziua! As vrea sa-i intreb pe cei care s-au pregatit pentru admiterea in barou (si nu numai) cate ceva despre materia studiata. Nu am pentru acum decat o ... (vezi toată discuția)
Competenta instanta de executate Smarandache Smarandache Incuvintarea executarii silite se face doar la instanta sectorului unde se afla domiciliul debitorul sau si a creditorului ? (vezi toată discuția)
Motiv de anulare in recurs amuri amuri Buna seara! 1. Am avut deschis un proces civil, in calitate de reclamant. 2. Paratul a invocat declinarea de competenta in favoarea Trib Bucuresti-Sectia ... (vezi toată discuția)