avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Inceput de dovada scrisa - valabilitate in instanta
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Inceput de dovada scrisa - valabilitate in instanta

Am imprumutat bani unei persoane.Am o hartie semnata si stampilata pentru imprumutul pe firma si o hartie doar semnata pentru persoana fizica-fara martori sau notari.Doresc sa stiu daca in instanta hartiile respective sunt valabile?
Inseamna ca acel complet la care fusese initial repartizata cauza a fost desfiintat (cel mai probabil judecatorul a fost promovat la o instanta superioara) iar dosarele vor fi repartizate catre celelalte complete conform regulamentului de ordine interioara a instantelor.
Am obtinut in instanta in urma unei hotarari dreptul de a executa o firma.Ce sanse exista tinand cont ca respectivul si a deschis alta firma pe numele altui membru din familie.Firma numai face incasari, pe ea existand numai lisingurile?
Poti executa administratorul caruia i-a fost data in judecata firma?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut intre persoane fizice iuliana_iuliana iuliana_iuliana Buna ziua! I-am imprumutat unei persoane o suma de bani pentru o luna insa a trecut deja un an si nu i-am primit inapoi. Intre timp am aflat ca imprumutatul ... (vezi toată discuția)
Executarea silita pt administratorul (actionar majoritar) unei s.c. BrianF BrianF Am nevoie de mare ajutor. Am împrumutat o persoana cu o suma X, și am încheiat la notar un act care spune\"...de comun acord am hotărât sa nu ... (vezi toată discuția)
P.j. poate sa imprumuta bani de la o p. f. fara contract de imprumut ? Stefbudh Stefbudh Imi cer scuze sunt italian nu vorbesc bine! Am împrumutat bani unei firmei SRL ! Acuma vreu sa am bani înapoi dar nu mae găsesc Pe contractele de imprumut ! ... (vezi toată discuția)