avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul pentru cresterea celui de al doilea copilul
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul pentru cresterea celui de al doilea copilul

Buna ziua! Am si eu o intrebare si va rog sa imi spuneti un raspuns ca sa stiu si eu. Eu sunt in concediu pentru cresterea copilului, am nascut primul copil in 19 septembrie 2011 si urmeaza sa nasc cal deal doilea copil in octombrie-noiembrie 2012 , atunci cand voi naste cel deal doilea copil voi primi si pentru el 600 ron in plus pentru cel deal doilea copil. Va rog sa-mi dati un raspuns. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Clauditza8686 , utilizator 00:23, 9 Mai 2012
La primul copil nu e valabila legea tatalui cu o luna???
Aceasta prevedere este valabila numai in cazul persoanelor ai caror copii se nasc incepand cu data de 1 martie 2012.
Va multumesc mult pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc pentru al doilea copil corladi corladi Buna ziua, sunt in ccc 2 ani cu primul copil, acum sunt insarcinata cu al doilea, cand il voi naste, primul copil va avea varsta de 1 an 6 luni, daca deja stau ... (vezi toată discuția)
Cat vor fi indemnizatia si perioada de ccc daca ccc1 se suprapune cu ccc2? serbanc serbanc Buna ziua!As dori sa stiu daca in situatia in care iei indemnizatia copilul pana la varsta de 2 ani si in acest interval de timp se naste si cel de al 2 lea ... (vezi toată discuția)
Prelungire indemnizatie crestere copil pt a doua nastere versiggia versiggia Buna ziua, as dori ,daca este posibil, sa fiu ajutat cu un raspuns referitor la prelungirea concediului de crestere copil. Sotia mea a nascut primul ... (vezi toată discuția)