buna ziua la fel ca si multi altii de pe aici am calcat si eu pe bec am fost oprit de politia rutiera dupa ce consumasem aproximativ 2 beri 0,33 ,, am fost oprit la ora 00.30 rezultat etilotest 0,42 prima proba de sange la 1,30 0.70 si la 2.30 0.55 politistul de caz mi-a cerut recalcularea alcoolemie am platito 510 ron acum astept rezulatatele,,,, mentinez ca berile respective au fost consumate in intervalul 22.00 23.00 ami poate spune cineva cat ar putea iesii la recalculare pentru ca in cazul meu asta banuiesc ca v-a fii deznodamantul acestei probleme va multumesc!!!!!#-o
legea mai spune ca daca trece mai mult de 30 de minute de cand sufli si pana se recolteaza prima proba se cere calculul retroactiv pentru a vedea cai ai in momentul opririi nu ai intereseaza catai avut la prima proba nu asta este scopul ,dar cum am mai zis si mai devreme conteaza procurorul si anchetatorul daca ati cer asta,,, bafta ,,,,
Calcul alcoolemie
vovy
Va rog sa-mi explicati si mie daca stiti cum se calculeaza alcoolemia.
Am fost testat cu aparatul etilotest si a rezultat o alc. de 0.43 mg la ora 19:48. La ... (vezi toată discuția)