avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SC cu obiect de activitate servicii ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SC cu obiect de activitate servicii contabile

am o mare rugaminte....doresc sa infiintez o societate care sa se ocupe cu pregatirea actelor pentru declaratii si bilant....deoarece inca nu am terminat facultate cu profil (inca), ci una de administratie publica, nu pot fi administrator la o firma de conta, mai ales ca stiam ca trebuie sa fii si expert contabil pt asta. eu doresc pentru inceput, pe firma aceasta sa fac inregistrarile contabile, in softul de contabilitate, iar pentru declaratii si bilant sa inchei un contract de prestari servicii cu un expert contabil sau firma de conta. ma puteti indruma spre un CAEN potrivit activitatii mele?multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ali_rc , utilizator 23:43, 14 August 2012
Multumesc pentru interventie Cori:), nu stau pe forum in timpul zilei. Raspunsul tau coincide cu ceea ce incerc sa-i explic lui @cearls de cateva zile. Pana la urma alegerea apartine domnisoarei. Si eu m-am documentat inainte de a-i raspunde.

@cearls...:confused:
Sper ca nu ai uitat ca te afli in forumurile de "Contabilitate", nu in "Diverse".:foottap:
Ultima modificare: Vineri, 11 Mai 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
ok, @monique!

sa gaseasca domnisoara clienti pentru conta, nu caen-u' e problema.
:surrender:

... da' pun pariu ca daca intreaba la registru' comertului, va afla ca merge (a mers dintotdeauna) treaba cu "introducerea si prelucrarea automata a datelor" (contabile, in cazul asta) - servicii informatice- "tertu'" din art. 13 din norme - ordin 3512/2008...
:tomato:
Cearls, noi vorbim despre ce si cum e legal, nicidecum despre ce si cum "las' ca merge si-asa"...Asa pot sa-mi deschid si eu un SRL cu cod CAEN pentru activitati juridice, desi nu sunt jurist, sau evaluare desi nu sunt evaluator! As putea sa-mi deschid SRL cu cod CAEN 6311 si sa ma dau jurist...as intra la inselaciune! Nu stiu cu ce este mai prejos activitatea noastra. Inteleg ca esti economist!

Nici PFA nu are cum sa-si faca daca nu este economista, cu atat mai mult nici SRL! (doar daca se asociaza cu un economist)

www.avocatnet.ro/content/art...

asadar CAEN 6920:rolleyes:

:coffee:
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Mai 2012
Herra_, utilizator
nici macar liceul economic nu ma ajuta? :(
va multumesc inca odata tuturor pentru parerile impartasite....
Va puteti angaja cu timp partial la societatile la care tineti evidenta primara.

Alte discuții în legătură

Infiintare srl niko79 niko79 Buna ziua! Sunt economist si as vrea sa imi inffintez un SRL si sa facturez serviciile de contabilitate clientilor (contabilitate completa, declaratii, ... (vezi toată discuția)
Codul caen potrivit pentru servicii de optimizare a websiteurilor pentru motoare de cautare Dan1310 Dan1310 Vreau sa stiu care este codul CAEN potrivit pentru o firma care se ocupa in primul rand cu optimizarea websiteurilor pentru motoare de cautare (SEO). Va ... (vezi toată discuția)
Pfa cu cod caen 6311 ioana.diana.cristea ioana.diana.cristea buna ziua, am un pfa cu codul caen 6311. unde pot gasi detaliat ce tipuri de servicii pot sa prestez? ma intereseaza mai ales daca pot presta servicii de ... (vezi toată discuția)