Am o situatie, un salariat a fost cercetat disciplinar si i se va desface contractul de munca. Decizia de sanctionare, care i se comunica in 5 zile, este aceeasi cu decizia de incetare contract si pe baza careia se fac modificarile in revisal?
Sau la data comunicarii deciziei de sanctionare se emite decizia de incetare CIM?
Art.252 (3) Decizia de sanctionare se comunica salariatului in cel mult 5 zile calendaristice de la data emiterii si produce efecte de la data comunicarii.
Care este efectul comunicarii? Luarea la cunostinta de un fapt care se produce! Rezulta ca data comunicarii este si data incetarii (data de la care produce efecte), asta in cazul in care nu este stabilita in decizie o data ulterioara comunicarii. Si este normal, salariatul nu poate primi decizia azi in care sa-i fie comunicat incetarea contractului acum 5 zile, perioada in care el si-a vazut de treaba.
Incetarea propriuzisa este conditionata de data comunicarii sau o data ulterior comunicarii.
Alin.5 se refera la termenul de contestare ce incepe sa curga de la data comunicarii.
acelasi lucru am inteles si eu din art. 252. incetarea nu poate avea loc inainte de data comunicarii. ea poate avea loc in ziua comunicarii, sau, pentru ca este in favoarea salariatului, dupa comunicare.
daca decizia de sanctionare produce efecte de la data comunicarii, asta inseamna ca din acea zi(data comunicarii,), se aplica cele prevazute in decizie, inclusiv termenul de contestare de 45 zile cf dialogului social.
lucrurile sunt clare acum si stiu cum voi proceda in aceasta situatie.