avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contrabanda cu tigari- ce pedeapsa risca?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contrabanda cu tigari- ce pedeapsa risca?

am si yo o intrebare un prieten de al meu a fost prins cu tigari de contrabanda vreo 5000 de pachete adik vreo 10 baxuri ce pedeapsa risca?va multumesc
Exercitati-va apararea in mod eficent in apel, recursul in casatie se exercita pentru motive strict si limitativ prevazute de lege.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contrabanda. bună ziua , am un prieten pe care l-a prins poliția ... Andrei45 Andrei45 Contrabanda. Bună ziua , am un prieten pe care l-a prins poliția cu țigări de contrabanda, bun, i s-a întocmit dosar penal , și după o perioadă de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua un prieten de al meu a fost prins cu 19 baxuri de tigari ... Frigert Frigert Buna ziua un prieten de al meu a fost prins cu 19 baxuri de tigari contrabanda 950 cartuse, a recunoscut fapta precizez ca a primit arest la domiciliu 29 de ... (vezi toată discuția)
Contrabanda tigari taviflavi taviflavi Am fost implicat in contrabanda cu tigari { descinderile din 8 februarie 2011} .As vrea sa stiu cum mi-a calculat serviciul investigatii frauda prejudiciul la ... (vezi toată discuția)