avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contrabanda cu tigari- ce pedeapsa risca?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contrabanda cu tigari- ce pedeapsa risca?

am si yo o intrebare un prieten de al meu a fost prins cu tigari de contrabanda vreo 5000 de pachete adik vreo 10 baxuri ce pedeapsa risca?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ineu , utilizator 22:33, 26 Aprilie 2018
Exercitati-va apararea in mod eficent in apel, recursul in casatie se exercita pentru motive strict si limitativ prevazute de lege.
Zilele trecute am primit motivarea deciziei doamnei judecator ! Respinge cererea de schimbarea incadrari pe motiv ca simplu fapt daca ai un pachet de tigarete netimbrate corespunzator adica cu timbru romanesc inseamna ca este contrabanda! Nu pot beneficia de circumstante atenuante fiindca nu pana la primul termen am achitat prejudiciul, nu recunosc fapta ( cu toate ca in sala de judecata am semnat acordul de recunoastere a vinovatiei) si astfel ma condamnat totusi pentru ca sa recuperat prejudiciul la 3 ani cu executare.
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Exercitati-va apararea in mod eficent in apel, recursul in casatie se exercita pentru motive strict si limitativ prevazute de lege.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contrabanda. bună ziua , am un prieten pe care l-a prins poliția ... Andrei45 Andrei45 Contrabanda. Bună ziua , am un prieten pe care l-a prins poliția cu țigări de contrabanda, bun, i s-a întocmit dosar penal , și după o perioadă de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua un prieten de al meu a fost prins cu 19 baxuri de tigari ... Frigert Frigert Buna ziua un prieten de al meu a fost prins cu 19 baxuri de tigari contrabanda 950 cartuse, a recunoscut fapta precizez ca a primit arest la domiciliu 29 de ... (vezi toată discuția)
Contrabanda tigari taviflavi taviflavi Am fost implicat in contrabanda cu tigari { descinderile din 8 februarie 2011} .As vrea sa stiu cum mi-a calculat serviciul investigatii frauda prejudiciul la ... (vezi toată discuția)