danacj a scris:
Ma intreb:daca angajatorul nu a semnat Dispozitia de repartizare, inseamna ca el a refuzat angajarea ?
Decizia de incetare a platii indemnizatiei de somaj se ridica in termen 30 de zile de la AJOFM Cluj, calculate de la ultima zi de somaj.
Eu va sfatuiesc sa faceti sesizarea catre ANOFM, cum v-a sfatuit si dl Valeriu si sa nu depuneti carnetul la AJOFM.
Daca angajatorul nu ar fi vrut sa ma angajeze ar fi putut bifa pe acea Dispozitie ca " nu corespunde cerintelor postului" . Ma indoiesc sincer, ca cei de la AJOFM i-ar fi pus intrebari despre ce anume nu i-a placut la mine.
Desi sunt total de acord cu dl Valeriu, referitor la felul cum s-a comportat cu mine acel asa zis sef, pentru aceste 2 luni de somaj ramase nu vreau sa lupt. Sincer, cei de la AJOFM mi-au devenit atat dar atat de " dragi", ca acum vreau doar sa scap de ei cat mai repede posibil.
Deci pentru acea Decizie de incetare a platii indemnizatiei de somaj, trebuie sa ma prezint eu personal la AJOFM?
Ultima zi de somaj fiind data la care m-am prezentat la somaj cu refuzul?
Nu mai fiind in somaj acum trebuie sa ma inscriu la Asigurarile sociale de sanatate si banuiesc ca va trebui sa dau dovada si despre acele luni in care am fost in somaj.De aceea ma intereseaza acest act cu incetarea somajului.
Multumesc