Iuli_ana a scris:
Buna ziua,
Nu am primit inca nici un act de la cei de la somaj.
Defapt asta as vrea sa va intreb: Trebuie eu sa mai fac ceva, sa predau Talonul de somaj?
Stiti acel om m-a enervat atunci, si eu am plecat direct acasa de la el.Nu am mai intrebat nimic pe nimeni.
Si mai este ceva: Dupa cum am spus si mai devreme, patronul respectiv a refuzat sa semneze acea Dispozitie de repartizare.Cand i-am zis asta acelui individ de la somaj, el a zis doar ceva de genul " si eu ce sa-ti fac".Miracol ca m-am putut abtine sa nu-i zic cate ceva.
Deci: trebuie sa ma mai duc la AJOFM pentru a-mi incheia situatia cu ei? Sau o sa-mi trimita ei acasa acea Decizie de incetare a platii indemnizatiei de somaj?
verificati-va carnetul de somaj si vedeti ca acolo sunt inscrise VIZE cand trebuie sa va prezentati ptr urmatoarea viza.
Eu sunt 100% ca AJOFM v-a trimis la acel angajator si nu v-a anulat somajul,ptr ca trebuia ca AJOFM sa vada daca v-ati angajat sau nu. Legea prevede ca daca va angajati,trebuie sa anuntati AJOFM-ul ptr incetarea indemnizatiei de somaj. Dupa cele descrise mai sus de dvs,ati fost la acel angajator la 83 km,si nu veti lucra acolo,ati vorbit cu acel sef de la AJOFM si ati plecat. Deci cred ca nu ati semnat nici un act ceva,asa ca somajul este in continuare valabil. Uitati-va in carnet la viza pe ce data v-a programat si mergeti ptr noua viza.