avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Propunerea tehnica -prezentare document
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Propunerea tehnica -prezentare document

Buna ziua!

In cadrul unei licitatii un ofertant a prezentat un document "Durata de executie" in Propunerea financiara si nu in Propunerea tehnica asa cum era solicitat prin Fisa de date. Un alt ofertant, prezent la deschidere, a facut aceasta mentiune (cea de mai sus) pe Procesul verbal al sedintei de deschidere. In Fisa de date la "Modul de prezentare a propunerii tehnice" scrie "Ofertantii au obligatia de a prezenta si graficul de executie". Restul ofertantilor au prezentat graficul de executie in Propunerea tehnica, iar unii si in Propunerea financiara.
Este aceasta situatie un motiv de descalificare a ofertantului mentionat la inceput sau un motiv de contestatie din partea celorlalti? Ma gandesc poate la "tratamentul egal"
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 22:42, 3 Iulie 2012
are dreptate Dl Nicolae. Nu trebuie sa va loviti de un formalism excesiv pt. ca nu are nicio relevanta. Daca elementele solicitate exista insa puse alandala asta nu inseamna ca oferta este neconforma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa propunere tehnica in cadrul sedintei de deschidere a ofertelor mada_dum mada_dum Buna ziua, In cadrul sedintei de deschidere a unei cereri de oferte, unul dintre ofertanti nu a introdus in plic propunerea tehnica. Mai mult, se si intreba ... (vezi toată discuția)
Lipsa documente calificare ofertant lemontee lemontee Buna ziua, se poate descalifica un ofertant conf. art. 36 alin. 1 lit. b din HG 925/2006 pentru neprezentarea unui document de calificare? art. 77 din HG ... (vezi toată discuția)
Oferta inacceptabila poparaluca poparaluca Buna ziua, Am o situatie cu care nu m-am mai intalnit pana acum. In cadrul unei licitatii prin cerere de oferte un operator economic a depus oferta care se ... (vezi toată discuția)