avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... prescriere fapte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

prescriere fapte

dupa cat timp se prescrie o fapte
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 17:11, 10 Iunie 2012
Cel mai probail este că termenul de prescripţie a răspunderii penale a fost întrerupt, doar în caz execepţional , ţinând cont de vechimea săvârşirii infracţiunii, ea să fi fost descoperită după împlinirea termenului de prescripţie a răspunderii penale .
Da, nu intră în discuţie prescripţia specială.
Utilizatoarea nu ne oferă prea multe detalii, aşa încât nu putem decât să o luăm pe ghicite .
fapta a fost din feb. 2004 ,trimis jud. 2005 ,trib. condamnare 2 ani 2009 , curte condm. 2 ani 2011 acum e la inalte curte termen in noiembrie
Calculăm 12 ani de la data săvârşirii faptei, februarie 2004 şi obţinem februarie 2016. La acea dată se va prescrie răspunderea penală.
Nu cred că veţi obţine amânari până la acea dată. Numai dacă se dispune trimiterea cauzei spre rejudecare, cine ştie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere dosar penal Silviuvox Silviuvox Buna ziua , in 2005 , mi s-a inceput urmarirea penala, ca complice pentru furt. Dosarul inca este la procuratura , in \\" cercetari\\". In cat timp se va ... (vezi toată discuția)
Prescriere fapta lucian55 lucian55 AM si eu o intrebare in cat timp se prescrie o fapta\'\'conducere fara permis a unuui autovehicul neinmatriculat! AM inteles k dupa 5 ani intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Prescriere fapta penala piticutu3 piticutu3 as dori sa stiu in cat timp se prescre infractiunea de talharie si evaziune fiscala. Multumesc (vezi toată discuția)