avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul sotiei tatalui
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul sotiei tatalui

Buna ziua!
Mama mea a murit acum 7 ani iar tata s-a recasatorit de curand cu o femeie care incearca din rasputeri sa obtinaun loc unde sa isi petreaca batranetea.Apartamentul in care locuiesc este cumparat de parintii mei iar ea nu a contribuit nici macar cu presul de la usa in cei aproape 7 ani de cand locuieste in acel apartament.Intrebarea mea este ce drept are acum,dupa casatoria cu tatal meu,si ce pot face ca acea femeie sa plece cu ce a venit cand s-au cunoscut. Mentionez ca ea nu are si nici impreuna nu au facut copiii.
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 00:16, 9 Iulie 2012
se pot cita si legile care stabilesc aceste drepturi? multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 1 Iulie 2012
maruis, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mostenirea este reglementata in Codul civil.

(va raspund tarziu pentru ca am cam umblat dupa ceva bronz pe alte meleaguri).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am câteva întrebări despre moștenire, vă rog să mă lămuriți silviu3marian silviu3marian se da sotul decedat, o sotie si 3 copii mostenitori legali. Se face mostenire pe calea clasica la notar. Jumatate sotia , apoi cealalta jumatate se imparte ... (vezi toată discuția)
Drept de urmas in urma decesului unui parinte alba.ciprian alba.ciprian tatal meu s-a recasatorit cu o doamna ,au cumparat impreuna o casa si ne-am mutat impreuna toti trei in ea , dupa 13 ani de casnicie el a murit ,eu am ramas ... (vezi toată discuția)
Tatal meu casatorit a decedat si am dezbatut mostenirea ( sotia ... filipconstantin filipconstantin Tatal meu casatorit a decedat si am dezbatut mostenirea ( sotia a primit 63% iar eu 37% din singurul bun un apartament) acum singurul frate al tatalui vrea sa ... (vezi toată discuția)