Care sunt termenii si conditiile obtinerii somajului dupa absolvirea studiilor superioare???Exista o lege care reglementeaza acest aspect?Am absolvit in iulie 2008,iar pana la ora actuala nu am reusit sa obtin un post de lucru si am inteles ca ar exista un astfel de somaj,insa nu stiu care sunt conditiile sale.Va rog mult sa-mi raspundeti!!!
grace_r si pakos:
Daca AJOFM (si nu numai) si-ar face datoria, ca sunt platite din banii nostri, noi nu am mai avea ce cauta pe aici pe forum! :dance3:
daca lumea ar fi perfecta :strambatura:... am incepe sa ne plictisim
Doar stiti si ca cei mai buni soferi sunt in Romania, pentru ca numai ai au sosele care ii tin in tensiune permanent...B-)
Facand o paralela,cu cat sistemul functioneaza mai prost, cu atat mintile noastre devin mai ascutite :duh:
In primul rand va multumesc f mult pt raspunsul asa de rapid..asa este..am sunat la scoala de care apartineam si nu s a gresit nimic..este vorba de salariul meu plus banii pe concediu...o sun maine pe doamana functionar ..daca nu se rezolva..voi merge acolo...o zi buna va doresc:)
Dreptul la somaj.
anusca_tc
Buna ziua, vreau sa stiiu daca am dreptul la somaj. Am terminat facultatea anul trecut dar licenta mi-am luat-o in februarie anul acesta, de atunci am incercat ... (vezi toată discuția)