avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Nelamurire cadastru
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Nelamurire cadastru

Am cumparat un lot de pamant, pe care mi-am ridicat o casa finalizata (receptie) in 2007, dar problemele incep sa apara in sensul ca :
Pretul terenului a fost un apartament construit pe acest teren, lucru finalizat de altfel, dar respectivul nu a facut dezmembrarea terenului (am cumparat 300 mp din 970 mp), si el vanzatorul intre timp a vandut diferenta de teren la x.
X a demolat casa si si-a construit o vila.
Problema in situatia de fata ca sa nu ajung in instanta, e posibil ca x demoland casa veche sa faca un alt cadastru, si atunci dezmembrarea terenului sa fi avut loc ?
Cum trebuie sa procedez ?
Cu stima .
Cel mai recent răspuns: ContSters255159 , utilizator 08:12, 27 Iunie 2012
multumesc pentru raspunsuri, se pare ca trebuie sa ma adresez justitiei.
Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proceduri pentru iesire din indiviziune Rammona Rammona As dori sa stiu ce tipuri de acte sunt necesare pentru iesire din indiviziune si care sunt pasii de urmat. Mentionez ca am cumparat un teren de 1100mp ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren, dezmembrare. buna ziua! am intalnit o problema ... vitalsmart vitalsmart Vanzare teren, dezmembrare. Buna ziua! Am intalnit o problema la achizitia unui teren. Vanzatorul are un lot de 5000mp. Pe acest teren este o casa. La OCPI ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune sophie11 sophie11 Buna ziua, in 1990 tatal meu a cumparat impreuna cu fratele sau, in indiviziune, un teren, pe care in anii urmatori au construit o casa duplex cu destinatie ... (vezi toată discuția)