avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Cam asta fac si eu, dar am intrat in panica si am impresia ca nu mai stiu nimic si ca ar trebui sa reiau tot... Imi vine sa nu ma mai prezint la scris :(
Eu azi am recapitulat toata partea generala la civil, mi am facut un plan si se poate sa repeti tot pana la sinteza. Tin sa amintesc ca am
Luat nota mare la grila si nu fac parte din categoria 50 de pcte, deci recapitularea mea e mai rapida sa zic asa. Dar daca ai vointa poti sa treci prin toata materia. Parerea mea, acum nu mi sariti in cap. :)) spor!!!
andreeas1 a scris:

Eu azi am recapitulat toata partea generala la civil, mi am facut un plan si se poate sa repeti tot pana la sinteza. Tin sa amintesc ca am
Luat nota mare la grila si nu fac parte din categoria 50 de pcte, deci recapitularea mea e mai rapida sa zic asa. Dar daca ai vointa poti sa treci prin toata materia. Parerea mea, acum nu mi sariti in cap. :)) spor!!!

Spune-ne si noua planul tau. Eu n-am facut foarte multe puncte la grila (vreo72-75, nu stiu sigur) si cred ca de asta am intrat intr-o stare cam aiurea...
Maine -reale+ succesiuni, joi contractele, vineri tgo(am conspect), sambata oepa, duminica penal general+pen special (doar definitii si putin citit la infractiunile mai urate cum ar fi falsurile) luni procedura penala. Marti pr civila.
Sau..... citesti succesiuni, contracte, obligatii( 12 ore pe zi) si luni marti procedura.
Duminica poate si sambata niste penal.

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)