avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Care credeti ca va fi rezultatul referendumului din ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Care credeti ca va fi rezultatul referendumului din 29.07.2012?

1. Se vor prezenta la urne 50%+1 dintre alegatori?

2. Care va fi procentajul Pro si Contra demiterii presedintelui?
~ Conținut șters la cerere ~
breaking news:

CCR se va reuni pe 31 august 2012 in vederea luarii deciziei privind referendumul!
Ultima modificare: Vineri, 3 August 2012
Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat
~ Conținut șters la cerere ~
:offtopic: Interventie moderator

Cred ca subiectul acestui topic este Care credeti ca va fi rezultatul referendumului din 29.07.2012? si nicdecum despre acuzatiile uneia sau alteia dintre gruparile politice implicate in aceasta disputa electorala sau despre ce s-a intamplat in 1990 ori in alt an .. prin urmare, adresez rugamintea celor care doresc sa poarte o discutie pe alte teme politice decat cea stabilita de initiatorul acestui topic sa deschida un nou subiect ...

De asemenea, revin cu rugamintea ca mesajele off-topic sa fie evitate sau purtate prin intermediul mesajelor private.

Va multumesc pentru intelegere.
@freelis:
Imi pare rau ca ati stricat acest topic cu o interventie cat se poate de abuziva din punctul meu de vedere, probabil subiectul era cat se poate de interesant pentru utilizatorii acestui forum si v-ati gandit sa-i puneti punct. Am si precizat ca ar fi interesant sa continuam discutia si dupa terminarea referendumului, mai ales ca nu au fost folosite jigniri sau atacuri personale. Cred ca e pentru prima oara in istoria acestui site cand se sterg 80 de mesaje cat se poate de bine documentate de colegii mei, chiar daca parerile sunt impartite, doar pentru ca aceste mesaje nu au fost postate intr-un topic nou pe care as fi putut foarte usor sa-l deschid si sa-l intitulez "impresii dupa referendum."
"Va multumesc" in numele tuturor celor care si-au dedicat putinul timp liber pentru a contribui la o discutie democratica si ale caror mesaje au fost sterse cu atata usurinta...poate se sesizeaza si administratorii, sau poate nu.
Ma retrag cu parere de rau si va las sa moderati cu succes alte topicuri mai interesante!

Alte discuții în legătură

Am votat sau nu la referendum 2012 freeanifer freeanifer Consider interesanta situatia fiecaruia. Eu de exemplu peste 15 minute ma duc sa votez. Invit pe cei care doresc sa spuna daca au votat sau nu vor vota sau ... (vezi toată discuția)
Referendum si cvorum ContSters257414 ContSters257414 cum credeti ca se impaca ([b]cum se justifica[/b]) decizia Curtii Constitutionale a Romaniei care a hotarat marti ca, pentru validarea scrutinului de ... (vezi toată discuția)
Proiect de hotãrâre prin care parlamentul sã constate cã bãsescu a fost demis de popor ContSters257414 ContSters257414 Senatorul PNL Ioan Ghişe va propune, luni, în plenul reunit al celor două Camere, un proiect de hotărâre a Parlamentului prin care să se ia act de ... (vezi toată discuția)