avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... La certificat medico-legal cu 5-7 zile ingrijiri ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

La certificat medico-legal cu 5-7 zile ingrijiri medicale, ce incadrare juridica si pedeapsa se aplica?

Detaliile concrete ale incidentului au fost descrise in mesajul anterior.
Intr-o situatie ,in care doi se bat..fata si baiat si amandoi au vanatai.dar nu au existat martori,ce se poate intampla in momentul cand fata ii intenteaza baiatului proces penal? Mentionez ca amandoi si-au scos certificate de la medicul legist pentru aceste vanatai,numai ca baiatul nu a depus plangere,a fost doar chemat la Politie sa dea o declaratie in ceea ce priveste plangerea fetei.Baiatul este speriat ca v-a fi arestat ! Nu stiu care v-a fi deznodamantul acestei intamplari si ce lege se v-a aplica ptr.ca amandoi,deoarece s-au ranit usor,reciproc.
Nu va fi nimeni arestat.
Ar fi bine sa se impace.
~ Conținut șters la cerere ~
Care ar putea fi suma amenzii?
Se pedepsește sustragerea de la pedeapsă?

Alte discuții în legătură

Cum s-ar putea incadra fapta???? petosticky1979 petosticky1979 Buna ziua! as vrea sa stiu unde se incadreaza urmatoarea fapta: fratele meu a fost sambata seara la club in satul bunicilor nostri si un ... (vezi toată discuția)
Penal nucusor nucusor care este pedeapsa pentru lovire daca se argumenteaza doar cu o adeverinta medicala.eliberata de la urgenta ? (vezi toată discuția)
Acuzat de savarsirea infractiunii de lovire si alte violente ContSters330266 ContSters330266 In data de 5 septembrie 2014 sotul meu a avut o discutie cu o vecina dupa care persoana respectiva la acuzat pe sotul meu ca a lovit-o in zona lombara dupa ... (vezi toată discuția)