avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general fise fiscale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

fise fiscale

pana la ce data se depun fisele fiscale?
se pot trimite si prin posta?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: mihaela cristina , utilizator 22:54, 4 Februarie 2009
nu sunt sigura, dar atata vreme cat terenul legal de depunere a acestora la Finante este de 28 feb, firma poate invoca motivul ca abia dupa depunere acestora la finante au obligatia sa inmaneze un exemplar angajatului.
Va pot da o fisa fiscala, doar ca nu este inca inregistrata la finante.
chiar ieri am fost la finante pentru a ma lamuri cu situatia asta,doamna de la birou mi-a spus ca ei sunt obligati la momentul lichidarii sau la cerere,atat timp cat nu mai sunt angajatul lor,depunerea la finante nu este problema mea,si mi-a mai spus ca pot face o plangere la adresa firmei daca nu o primesc.acum o saptamana i-am anuntat cu privire la asta dar se pare ca nu rezolv nimic cu ei...
Asa este, sunt obligati sa-ti dea fisa fiscala, in acest caz, dar le este lene pur si simplu, asta e parerea mea.
va multumesc mult pentru informatie,lene..probabil..mai mult batjocura eu am nevoie de acel credit si in cateva zile imi expira si adeverinta aceea de salar si apoi trebuie sa o trimit iarasi la firma si sa astept cateva zile.si nu este singura problema care mi-au facut-o..va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fise fiscale - predarea lor angajatilor Is99 Is99 Buna ziua, Spuneti-mi va rog, ca angajator, am obligatia de a preda fisele fiscale angajatilor care nu mai lucreaza in companie pana la o data limita ? ... (vezi toată discuția)
Ff2010 anairam_unid anairam_unid Fisele fiscale 2010 se mai depun pe punct de lucru ? (vezi toată discuția)
Fisa fiscala - ce se intampla daca firma nu vrea sa o elibereze ? noiklosa noiklosa Buna ziua, In urma cu ceva vreme, am fost angajat la o firma care a incetat raporturile de munca in conditii discutabile, daca nu ilegale, printre altele ... (vezi toată discuția)