avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Am votat sau nu la referendum 2012
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Am votat sau nu la referendum 2012

Consider interesanta situatia fiecaruia.
Eu de exemplu peste 15 minute ma duc sa votez.
Invit pe cei care doresc sa spuna daca au votat sau nu vor vota sau nu se vor duce la vot. Stiu ca e prea mica statistica dar e interesanta.
Cel mai recent răspuns: ContSters250503 , utilizator 11:37, 6 August 2012
NU MERG LA VOT !

Iata de ce:

1) Am fost impotriva lui Ceausescu la revolutie,apoi cand FSN a devenit puternic stricand ce a construit Ceausescu,mi-a parut rau de Ceausescu,apoi am fost impotriva FSN,si am ales Basescu,mi-a parut rau si de asta,si acum sa mai votez ca sa imi para iar rau?

2) Tara asta are datorii enorme la F.M.I. si isi permite sa cheltuie bani ptr referendum. Din surse am inteles ca cei din comisia de supraveghere votare sunt platiti bine. Presedintele de comisie ia 400 lei,altii 300-350 lei,supraveghetorul ia 200 lei. Faceti un calcul cati bani se cheltuie ptr un asa referendum.inmultiti cati membrii sunt in comisie,cati bani iau,si asta doar ptr O ZI.

3) Crin Antonescu si Ponta nu mai au rabdare pana la alegerile din noiembrie? Mai erau 4 luni,si apoi in noiembrie alt vot ptr alegerea presedintelui. Deci alti bani se cheltuiesc,iar Romania isi permite cand este datoare? #-o

4) Deci nu imi place nici mie ce a facut PDL cu Basescu si Boc ( taieri salarii,indemnizatii,pensii mici,marire TVA,restructurari , desfintare spitale,etc ) totusi sa nu uitam ca PSD cu ai lui Iliescu au distrus tara prin privatizare si vanzari fabrici,uzine,blocuri,etc iar Basescu s-a inhamat aiurea la cea ce a mai ramas,de aceea a inceput sa stranga cureaua Basescu la noi romanii.

5) Nu ii cunosc pe Ponta si Antonescu,nu stiu ce au realizat ei ca sa avem incredere in ei ca ne vor conduce mai bine,asa ca intrebarea mea este: De ce toti se perinda pe la presedintie sa fie votat-ales,cand nici nu stim daca este capabil? Un exemplu de om care ar fii bun as propune pe dl.Constantin Stroe,cel care a fost director general la uzina Dacia. Datorita lui uzina Dacia functioneaza si acum,a salvat-o de la faliment,si este cea mai prospera uzina-fabrica din Romania. Deci inca se afla la conducerea uzinei,nu vad ca doreste sa conduca si tara noastra,dar am dat un exemplu de om ce poate fii ales,nu neaparat el,ci un om care are in vedere binele tarii,nu al sau. Stiati ca Ceausescu era de meserie cizmar si avea doar 4 clase? Cate a construit el pana la revolutie? Romani,treziti-va.

6) Am scris ce am avut de spus,deci nici mie nu imi place ce a facut Basescu cu ai lui,dar nici in Ponta sau Crin nu am incredere. Si atunci de ce sa merg la vot? Ca sa imi para rau? Puteti sa imi spuneti ce vreti,insa asta e opinia mea,nu ma condamnati,pastrati vorbele ptr voi,si dupa 2-3 ani atunci sa imi spuneti daca aveti cuvant.
:offtopic: Interventie moderator

1. Subiectul acestui topic este " Am votat sau nu la referendum 2012" si nicidecum cine a realizat sau nu mai multe in tara , iar acuzatiile nefondate pentru o parte sau cealalta nu cred ca isi au rostul in postarile noastre.

2. Acest Forum este destinat problemelor juridice, in principal , si nu al celor de natura politica .. De aceea , nu cred ca este de dorit ca un astfel de Forum sa se transforme intr-o disputa care excede scopul acestuia.

3. Identificarea unor persoane fizice in mesajele postate nu este de dorit. Nu uita ca pe forum se discuta probleme juridice, iar nu implicarea lui X sau lui Z in ele.
Tarzan2012, respect decizia dvs. Imi pare rau doar ca nu va informati mai temeinic atunci cand vorbiti despre chestiile concrete.

In legatura cu banii:
HG nr. 684/2012 - aprobarea bugetului necesar pentru pregatirea, organizarea si desfasurarea referendumului national din data de 29 iulie 2012 pentru demiterea Presedintelui Romaniei

(5) Presedintii birourilor electorale ale sectiilor de votare beneficiaza de o indemnizatie de 85 lei pe zi de activitate, dar nu mai mult de 3 zile. Membrii birourilor electorale ale sectiilor de votare beneficiaza de o indemnizatie de 85 lei pe zi de activitate, dar nu mai mult de doua zile


Iar in legatura cu rabdarea pe care nu au mai avut-o pana in toamna, sa stiti ca mandatul presedintelui este pana in 2014. In toamna sunt alegeri parlamentare.
Da, am votat dis-de-dimineata! Si ma simt bine, om liber, nu sobolan domestic!
@Freeelis si @ Ares_3

1) Stiu ca o parte din ce am scris este offtopic,insa nu m-am putut abtine la a imi spune parerea d.p.v. al meu. La subiectul daca am votat sau nu,am mentionat de ce nu am votat. Probabil ca si dvs si altii care citesc cunosc adevarul asupra acestei Romanie si in mare parte imi dau dreptate.
2) Cat priveste despre cum si cu cat sunt platiti membrii comisiei de votare,le stiu de la un prieten de-al meu care a fost ales ca membru de supraveghere la alegerile locale,cele din luna iunie 2012. Am considerat ca si de data aceasta tot cu atat sunt platiti membrii comisiei la referendum.
3) Se pare ca am confundat alegerile de toamna dintre presedinte si alegeri parlamentare. Imi cer scuze...:worthy:

Alte discuții în legătură

Referendum si cvorum ContSters257414 ContSters257414 cum credeti ca se impaca ([b]cum se justifica[/b]) decizia Curtii Constitutionale a Romaniei care a hotarat marti ca, pentru validarea scrutinului de ... (vezi toată discuția)
Care credeti ca va fi rezultatul referendumului din 29.07.2012? Cabinet de Avocat Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu" 1. Se vor prezenta la urne [b]50%+1[/b] dintre alegatori? 2. Care va fi procentajul [b]Pro si Contra[/b] demiterii presedintelui? (vezi toată discuția)
Proiect de hotãrâre prin care parlamentul sã constate cã bãsescu a fost demis de popor ContSters257414 ContSters257414 Senatorul PNL Ioan Ghişe va propune, luni, în plenul reunit al celor două Camere, un proiect de hotărâre a Parlamentului prin care să se ia act de ... (vezi toată discuția)