avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Am votat sau nu la referendum 2012
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Am votat sau nu la referendum 2012

Consider interesanta situatia fiecaruia.
Eu de exemplu peste 15 minute ma duc sa votez.
Invit pe cei care doresc sa spuna daca au votat sau nu vor vota sau nu se vor duce la vot. Stiu ca e prea mica statistica dar e interesanta.
Cel mai recent răspuns: ContSters250503 , utilizator 11:37, 6 August 2012
~ Conținut șters la cerere ~
BODEALEX a scris:

Cine nu merge la vot , nu mai are dreptul sa spuna" nimic legat de evolutiile anterioare si viitoare ale vietii sociale !!!
Asa ca nu mergi la vot , ai dreptul sa TACI !!!


Asa este,insa este o decizie grea de luat. Daca merg la vot si votez DA,poate imi pare rau peste 2-3 ani,iar daca votez NU,la fel poate o sa imi para rau.
Ce stiu eu este ca orice s-ar intampla,oricine ar fii presedinte,omenirea aceasta va merge din ce in ce mai rau. Viitorul e in mainile lui Dumnezeu,nu in mana unui om presedinte. Ar fi multe de zis,dar ma abtin.
Fără a lua in calcul un Dumnezeu ipotetic, vointa poporului este cea care guvernează, dacă poporul nu isi exprima vointa, nu putem zice că poporul a spus că este impotriva demiterii, asta pentru ca daca ar fi impotriva demiterii ar merge si ar vota NU.

Deci, dacă nu va exista prezenta necesară, singurul vinovat pentru că vom da inca 95 milioane lei (20 milioane euro) este doar Băsescu si PD-l.

Totusi, pana acum au votat peste 6 milioane, din care probabil 90% au votat DA, deci Traian Băsescu e lipsit de legitimitate dacă se întoarce la masa verde, desi nu cred că i se va permite o intoarcere la masa verde.
Ma intreb daca vom vedea o reactie europeana la boicot. Orice fel de reactie, un comentariu cat de mic al doamnei Merkel & Co.
Pentru ca nu degeaba mi-am ales avatarul acesta, spun ca eu inca mai sper in cvorum.
Nu am fost si nu merg la vot!
Cineva scria aici ca de acum am dreptul sa tac.Foarte bine.
De regula,votam si taceam.Am tacut cand am vazut dupa revolutie ca "nu ne vindem tara".Am respectat votul majoritatii cand votul meu nu a putut face diferenta.
Acum aud ca sunt manipulata: de unul pe prin Ungaria.....de unul caruia ii plac scandalurile dar mai vrea presedinte....de un partid portocaliu-verde pe care nu l-am votat in viata mea...

Adevarul este ca m-am saturat de manipulare.Asa ca dreptatea este a celui care o vrea.
Accept dreptul de a decide altii (mai destepti)in locul meu.Accept etichetari si tot ce vreti.
Stiu ca sectia de votare este la un minut distanta.In ultimul timp realizez ca nu am ce sa caut acolo.Intru si nu am nicio optiune.
Nu sunt un om invidios dar am ajuns sa ii invidiez pe cei care spera in continuare "la mai bine".
Vreau sa imi vad de viata mea,sa zambesc si sa sper la lucruri cu probabilitate de a se petrece.

Politica a ajuns o mare mizerie,o increngatura de interese.Ii pasa cuiva de cineva?





Alte discuții în legătură

Referendum si cvorum ContSters257414 ContSters257414 cum credeti ca se impaca ([b]cum se justifica[/b]) decizia Curtii Constitutionale a Romaniei care a hotarat marti ca, pentru validarea scrutinului de ... (vezi toată discuția)
Care credeti ca va fi rezultatul referendumului din 29.07.2012? Cabinet de Avocat Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu" 1. Se vor prezenta la urne [b]50%+1[/b] dintre alegatori? 2. Care va fi procentajul [b]Pro si Contra[/b] demiterii presedintelui? (vezi toată discuția)
Proiect de hotãrâre prin care parlamentul sã constate cã bãsescu a fost demis de popor ContSters257414 ContSters257414 Senatorul PNL Ioan Ghişe va propune, luni, în plenul reunit al celor două Camere, un proiect de hotărâre a Parlamentului prin care să se ia act de ... (vezi toată discuția)