avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Am votat sau nu la referendum 2012
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Am votat sau nu la referendum 2012

Consider interesanta situatia fiecaruia.
Eu de exemplu peste 15 minute ma duc sa votez.
Invit pe cei care doresc sa spuna daca au votat sau nu vor vota sau nu se vor duce la vot. Stiu ca e prea mica statistica dar e interesanta.
Cel mai recent răspuns: ContSters250503 , utilizator 11:37, 6 August 2012
:offtopic:

Intervin din nou ... cred ca inainte de a ne expune punctul de vedere, este ca trebuie respectat Regulamentul acestui Forum ... sunt de acord ca fiecare dintre noi are argumente pro si contra pentru o parte sau alta alta, dar acest Forum nu este un loc pentru discutii de acest gen ...

Daca s-a acceptat ideea ca acest Forum trebuie sa contina si sectiuni legate de politica sau legile electorale , consider ca s-a acceptat prin prisma faptului ca dreptul de a alege sau de a fi ales este un drept constitutional si nu poate fi impus prin niciun fel de argument, iar o parte dintre cei care pun intrebari posibil ca nu cunosc destul de bine legile electorale si doresc o lamurire cu privire la aspectele cu care se confrunta..
Am votat. Merg oamenii sa voteze, chiar daca termometrele arata 36 de grade.
Sa speram ca va fi validat, altfel... un nou referendum inseamna banii nostri. Poate acest aspect ii face pe unii dintre nehotarati sa mearga totusi... Pana la ora 23 mai e timp sa se gandeasca, sa nu-si bata joc de milioanele de oameni care se exprima, chiar votand "nu", cum am si eu in familie. Respect oricarei opinii, nu conteaza ce voteaza, doar s-o faca. Daca este majoritar "nu", asta e, vom respecta decizia, dar sa avem ce respecta. Este absurd sa ne supunem unei indecizii sau unui boicot.
@nefis
Nu te supara, dar te contrazici: "consultarea poporului" í­nseamna sa mergi la vot! (Rautatea pe care o afisezi si lipsa argumentelor rationale este caracteristica basistilor si pedeilstilor).
Ultima modificare: Duminică, 29 Iulie 2012
Sandu Marian, utilizator
Si eu am votat, alaturi de familia mea, sunt momentat in Prahova si in localitatea respectiva si chiar de la ora 7 s-a mers masiv la vot, tineri, batrani, dar mai ales batrani si foarte multi bucuresteni.
nefis a scris:

NU MERG LA VOT.
presedintele ales de popor nu poate fi schimbat de "miscarile murdare" ale partidelor care se aliaza dupa cum bate vantul.daca presedintele senatului(oricare ar fi fost) nu era schimbat intentionat,
...in concluzie,nu pot sa creditez o astfel de mizerie facuta fara consultarea poporului!succes.


Pai asta este consultarea! Nu confundati suspendarea cu confirmarea prin referendum. Daca nu sunteti de acord, puteti vota "nu".
Oricum, e ilogic ce afirmati... astazi, poporul se pronunta, prin Da sau Nu

Alte discuții în legătură

Referendum si cvorum ContSters257414 ContSters257414 cum credeti ca se impaca ([b]cum se justifica[/b]) decizia Curtii Constitutionale a Romaniei care a hotarat marti ca, pentru validarea scrutinului de ... (vezi toată discuția)
Care credeti ca va fi rezultatul referendumului din 29.07.2012? Cabinet de Avocat Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu" 1. Se vor prezenta la urne [b]50%+1[/b] dintre alegatori? 2. Care va fi procentajul [b]Pro si Contra[/b] demiterii presedintelui? (vezi toată discuția)
Proiect de hotãrâre prin care parlamentul sã constate cã bãsescu a fost demis de popor ContSters257414 ContSters257414 Senatorul PNL Ioan Ghişe va propune, luni, în plenul reunit al celor două Camere, un proiect de hotărâre a Parlamentului prin care să se ia act de ... (vezi toată discuția)