avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Am votat sau nu la referendum 2012
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Am votat sau nu la referendum 2012

Consider interesanta situatia fiecaruia.
Eu de exemplu peste 15 minute ma duc sa votez.
Invit pe cei care doresc sa spuna daca au votat sau nu vor vota sau nu se vor duce la vot. Stiu ca e prea mica statistica dar e interesanta.
Cel mai recent răspuns: ContSters250503 , utilizator 11:37, 6 August 2012
Ma intreb daca vom vedea o reactie europeana la faptul ca importanti lideri politici din Ungaria intervin direct in actul democratic din Romania ....
Pana la reactia europeana,s-a mizat pe reactia noastra.
Vesnica tema-pericolul maghiar.Toti romanii la vot ca maghiarii stau acasa!
Alegerile sunt ale mele si sunt functie de ce ne "servesc" cei care ne-au despartit in doua tabere.
Din pacate,problema este in ograda noastra.Cei care se joaca cu vietile noastre au reusit sa produca ceva: depresie generalizata.
Sper sa decida majoritatea celor care au votat.Am inteles ca de maine castigatorii au treaba.
Desigur,in slujba interesului general.
Ultima modificare: Duminică, 29 Iulie 2012
floare _de_ colt, utilizator
La alegerile prezidentiale dl. Basescu a fost votat de peste 5 milioane de alegatori, acum la referendum peste 8 milioane au votat impotriva lui. Un om politic cu demnitate si coloana vertebrala, dupa aceste cifre, indiferent de rezultatul referendumului, ar demisiona.......altfel nu demonstreaza decat ca ii este "drag" doar ciolanul si nu da "doi bani" pe vointa poporului.
Va demisiona imediat, „în 5 minute”.

Eu sper totusi la un nou referendum cu abrogarea art. 5.2 din legea 3/2000
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Referendum si cvorum ContSters257414 ContSters257414 cum credeti ca se impaca ([b]cum se justifica[/b]) decizia Curtii Constitutionale a Romaniei care a hotarat marti ca, pentru validarea scrutinului de ... (vezi toată discuția)
Care credeti ca va fi rezultatul referendumului din 29.07.2012? Cabinet de Avocat Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu" 1. Se vor prezenta la urne [b]50%+1[/b] dintre alegatori? 2. Care va fi procentajul [b]Pro si Contra[/b] demiterii presedintelui? (vezi toată discuția)
Proiect de hotãrâre prin care parlamentul sã constate cã bãsescu a fost demis de popor ContSters257414 ContSters257414 Senatorul PNL Ioan Ghişe va propune, luni, în plenul reunit al celor două Camere, un proiect de hotărâre a Parlamentului prin care să se ia act de ... (vezi toată discuția)