avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Articol de lege
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Articol de lege

Va rog sa imi spuneti care este articolul de lege in care se precizeaza faptul ca fisele individuale privind protectia muncii trebuie sa stea la puctul de lucru si nu la sediul societatii

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: ionion2000 , utilizator 15:08, 10 August 2012
gigipopa a scris:

Va propun sa mutam discutia referitoare la abordarea diferita a unor termeni, pe o alta sectiune a forum-ului si anume - discutii diverse, pentru a nu "incurca" in niciun fel utilizatorii din sectiunea ssm, care vor cu totul altceva de la noi cei care intervenim in discutie.


"Fisa de aptitudine" si riscul profesional tin de SSM.
Eu am incercat sa elucidez problema cu "Fisa de aptitudine" si sa intreb daca stie cineva sa ma lamureasca in legatura cu riscul profesional, in functie de ocupatie, post, loc de munca, CNP, etc., abordat diferit in cele 2 acte normative de mai sus (ca-n Romania).
Cred ca dvs. ma puteti lamuri.

Pe cine l-ar interesa acestea la diverse?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen control medical periodic depasit gabibotea gabibotea Daca pentru o profesie , de exemplu un mecanic utilaje agricole , s-a depasit termenul de 1 an de zile si s-a facut controlul la 1 luna dupa depasirea acestui ... (vezi toată discuția)
Fisa de aptitudini LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Fisa de aptitudini de la Medicina muncii trebuie pastrata in dosarul personal al angajatului ? (vezi toată discuția)
Protectia muncii marieta2404 marieta2404 daca o persoana este angajata la o societate cu sediul social intr-o localitate si acesta lucreaza efectiv intr-o alta localitate dar la aceiasi firma, unde ... (vezi toată discuția)