Am o speta mai ciudata.Eu aveam masina parcata regulamentar, cand mi-a fost lovita de catre o masina care era condusa de o persoana, iar o alta persoana din masina(care era transportata fara voia ei in masina respectiva) a tras de volanul masinii si mi-a avariat masina.Am solicitat firmei de asig. despagubirea, dar mi-au raspuns ca potivit art.27, pct. lit.c-soc. nu raspunde daca accidentul e provocat de o terta persoana.
Pe cine sa dau in judecata?(firma de asig, terta peroana sau pe sofer?)
Conteaza ce apare in PV de constatare a accidentului, cine este considerat vinovat.
Consider ca soferul este vinovat de producerea accidentului. Putea fi mult mai atent la volan.
Merita sa faceti plangere impotriva tuturor celor ce v-au prejudiciat: sofer, terta persoana, agentul constatator si societatea de asigurari.
Daca eu intru in alta masina pe motiv ca...mi-a sarit un caine in fata cine plateste paguba? Vinovat ar fi cainele nu? Asta dupa cei ce au intocmit actele.
Autor moral
adrianpuia
am urmatoarea problema: am fost implicat intr-un accident rutier, soldat cu avarii. deplasandu-ma pe banda 1, mi-a fost taiata calea de catre o alta masina, ... (vezi toată discuția)