Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Eu nu inteleg unde vedeti marea schimbare. Nici in actuala reglementare nu era posibil sa depui concluzii orale in fata Instantei in calitate de mandatar. Ce-i schimbat acum? Unde-i marea noutate?
Nu inteleg de ce numai avocatii pot depune concluzii orale, dar asta-i alta problema.
imi pot reprezenta angajatorul intr-un litigiu de milioane de Eur si nu imi pot reprezenta sotia intr-un litigiu de 100 lei?
Ha?
ca sa intru in barou trebuie sa tocesc mai rau ca in facultate, sa dau subiecte de sinteza la 40 ani, dupa 15 ani de litigii, inclusiv la ICCJ? E normal, in conditiile in care cei mai slabi studenti dintre colegii mei au fost facuti avocati doar in baza unui interviu si a doua semnaturi de la 2 avocati? Unde-i egalitatea?
Buna ziua!
Codul 1 din 23 iulie 1993 codul de procedura civila, publicat in M.Of.177 din 26 iulie 1993, cu modificaril si completarile ulterioare, este in vigoare acum
ATENTIE !!! Acest act va fi abrogat la data de 1 februarie 2013 prin Legea 76/2012
de unde ati luat articolul 83 si 84 pe care le-ati invocat mai sus?
dintr-o lege in vigoare la data publicarii anuntului?
RUSINE!!!!, ca si avocat trebuia sa invocati si actul normativ
Eu, ca si jurist intr-o institutie publica, sunt obligat sa depun toate diligentele in dosarul care mi-a fost repartizat, si drept urmare, invoc.
asa am ajuns la concluzia ca ,,MANANC AVOCATI PE PAINE<< in ceea ce priveste dosarele mele!
ANUMITI AVOCATI, NU CITESC!
INVOCA ARTICOLE DIN LEGI DEJA ABROGATE!
MERG PE PRACTICA JUDICIARA!
SUNT FOSTI POLITISTI SAU FOST PROCURORI SAU JUDECATORI!
NU CITESC!
MI-AR PLACEA SA-I AM ADVERSARI IN INSTANTA, SA-I UMILESC!