avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... oameni buni,sunt nevinovat.ce sa fac?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

oameni buni,sunt nevinovat.ce sa fac?

am primit citatie la politie si m-am prezentat.m-au pus sa declar ce am facut cu o luna in urma.de ziua fetitei mele.au fost audiati membrii fam si prietenii cu care am fost.eram cercetat pt tentativa de spargere de locuinta.s-a facut recunoastere din grup.o femeie care nu a vazut nr ce-l tineam in mana m-a recunoscut.alta dupa planse m-a recunoscut dupa :fizionomia cefei.un altul spune ca parca eu as fi -in instanta nu m-au recunoscut nici el nici prietenul lui:au fost influentati de sit fam.spun magistratii.martorii mei sunt prea apropiati mie si declaratiile nu-s valabile-spun magistratii.declaratiile acestor martori mincinosi se bat cap in cap.primele lor declaratii scrise nu coincid cu celalalte.am primit mandat de 29 zile.acelasi procuror mi l-a revocat dupa 10 zile!:lipsa probe.am facut plangere penala impotriva martorilor mincinosi.(vecini in acelasi bloc)acum 1 an si 3 luni.nici un raspuns.cei pe care i-au ajutat nu au cum sa ii ancheteze pt plangere mincinoasa.spuneti-mi unde ma mai pot adresa.dosarul insa nu s-a oprit.cu aceleasi probe s-a redeschis.am avut 3 avoc dintre cei mai buni care mi-au spus ca nu se poate...nu au pe ce sa ma condamne.am o definitiva de 2 ani.al 4-lea avocat a depus actele medicale.m-am imbolnavit grav din cauza stresului.astept decizia inml.oameni buni sunt nevinovat pt d-zeu...am 40 ani,2 copii,si propria-mi afacere.vreau ca acest nenorociti sa fie audiati de avoc meu.unde sa mai depun plangere impotriva lor?inrap politiei sunt numai minciuni...ca fac infractiuni cu o masina ce am vandut-o acum 6 ani ,ca sunt prieten cu oameni pe care nici nu-i salut...si ca am o viata monotona..la magazin-acasa-magazin.mi-au scos-o ei din monotonie.m-au distrus.ajutati-ma!va rog....
Cel mai recent răspuns: anemary29 , utilizator 23:33, 10 Aprilie 2009
Refuz sa mai intervin legat de subiectul prezentat. Nu de alta dar nu vreau sa fiu eu vinovat de faptul ca sotul dvs. sta in penitenciar.
Cine nu este de acord cu dvs. devine dusman.Si basca mai atrag si oprobiul altor utilizatori.
Eu am incercat si am exprimat puncte de vedere.Nu o sa reusiti sa ma convingeti ca sotul este nevinovat,ca justitia la condamnat degeaba si ca nu i se respecta drepturile. Cred in continuare ca exagerati si repet,problemele nu le rezolvati pe forum intrind in contradictie cu mine sau alti care nu va dau dreptate.
Personal in interventiile mele vam facut recomandari pertinente de care nu sunteti obligata sa tineti cont.
Am o vasta experienta si cunosc multe din tainele infractorilor la fel si psihologia acestora. Tulcea se afla ,dupa cum bine stiti in Romania si aici se aplica legea iar sistemul functioneaza dupa aceleas legi.
Va doresc tot binele din lume.

Detectiv Particular FILIP STELIAN
in primul rand domnule sotul me NU este un infractor!eu nu incerc sa va invinovatesc de nimic si nu incerc sa va conving de nimic,nici macar sa-mi dati dreptate.si nu domnule, nu exagerez!pentru toate postate aici exista acte doveditoare!
[EDITAT] de ce crezi ca femeia asta ar minti?

sunt si infractori de profesie care sunt plini de trucuri, dar la fel de bine sunt si oameni care ajung la puscarie nevinovati. istoria a dovedit-o de multe ori chiar si in romania. imi vin in minte acum cel putin doua cazuri de oameni din romania care au fost inchisi pt omor si recent cu tehnologia moderna s-a dovenit prin testul ADN ca nu condamnatul era autorul crimei. Au fost atatia oameni care au casitgat procese importiva statului roman. Este absurd sa pretinzi ca sistemul fuctioneaza ca la carte si contrariul a fost dovedit de nenumarate ori.

un alt exemplu la indemana, conform legii detinutii nu au voie cu telefoane mobile, si am vazut la TV de milioane de ori cum la perchezitii au fost gasite zeci de telefoane in celule -- si sistemul ala in care tu ai incredere oarba ce mai zice?
sistemul e format tot din oameni, nu din roboti, si chiar daca unii isi fac treaba corect, vor exista mereu si oameni din sistem corupti sau dezinteresati/nepasatori.

zici ca tu cunosti psihologie, pai daca ai cunoaste ti-ai da imediat seama ca un vinovat se resemneaza mult mai usor. iar cand citesti ce scrie femeia asta e clar ca vorbeste din suflet si disperarea se citeste printre randuri.

si revin: care crezi tu ca at fi motivul ei sa minta?

eu unu nu vad de ce ar minti. pt ca indiferent de discutiile de pe acest topic situatia de fapt ramane aceeasi, indiferent de parerea ta sau a mea vis-a-vis de aceasta problema.

asadar lipseste scopul.

mai mult, ar fi pierdere aberanta de timp sa imprastii niste neadevaruri ca sa primesti niste sfaturi la acele neadevaruri.

[EDITAT]
Ultima modificare: Joi, 9 Aprilie 2009
ContSters20980, utilizator
Ma vad obligat sa-ti raspund.
[EDITAT]
Ultima modificare: Joi, 9 Aprilie 2009
ContSters20980, utilizator
la APADOR pana pe 30.04 nu mai primesc dosare pt ca sunt foarte ocupati iar unul dintre colegi este bolnav dar d-na de acolo a rasfoit un pic dosarul sa vada despre ce e vorba si mi-a spus sa-l las ca-l va duce in urgenta d-nei director iar in cursul acestei saptamani ne vor da un raspuns.a mai apelat cineva la APADOR?am fost si la UEDO pe ALECU RUSSO dar nu mai au sediul acolo.stiti cumva unde s-au mutat?la curtea de casatie pot sa apelez?
Ultima modificare: Miercuri, 8 Aprilie 2009
anemary29, utilizator

Alte discuții în legătură

Solutii dany1 dany1 NU STIU DACA CUNOASTETI CAZUL UNEI FETE DE 17 ANI, PE NUME MARTA CE ¨POSIBIL* A FOST OMORATA DE FOSTUL PRIETEN SI AL CARUI CADAVRU INCA NU A FOST DESCOPERIT, ... (vezi toată discuția)
Comutare de la pedeapsa pe viata la pedeapsa maxima denied denied Am doi prieteni (sot si sotie) condamnati la detentiune pe viata, au executat aprox. 15 ani din pedeapsa si ar dori sa faca cerere de comutare a pedepsei la ... (vezi toată discuția)
Primul act de adresare la cedo peraspera peraspera Sunt in criza de timp, trebuie sa trimit urgentissim la CEDO un minim de informatii pentru a nu iesi din termenul incontestabil de 6 luni de la pronuntare...ma ... (vezi toată discuția)