vineri sotul meu a facut preinfart.astazi duminica ne-a sunat un pacient si ne-a anuntat.asta pt ca nu i-au dat medicamentele.nenorocitii.daca se opereaza inainte sa-i fie intrerupta pedeapsa ce se intampla?am inteles ca il opereaza si dupa 2 sapt il duc inapoi in penitenciar.este totusi o operatie pe cord.aveati dreptate d-le utilizator trope_doi.cu atata birocratie...
Imi pare rau sa aflu despre agravarea problemei...
Doua artere infundate 90% e grav, dar varsta e un avantaj – organismul e mai puternic, totusi, dar asemenea operatii, de regula, sunt reusite si pacientul isi poate relua activitatea (dar efortul fizic trebuie evitat, la fel, stresul.... si e necesar un regim alimentar strict, cel putin in primul an dupa operatie).
Vorbiti cu medicul care il va opera... Poate va scrie o recomandare catre cei de la penitenciar sau, poate, il va tine internat ceva mai mult de doua saptamani...
Intre timp, „bombardati” cu hartii pe cei de la medicina legala, sa trimita actele, sesizati si instanta de situatia nou aparuta...
anemary29, nu te descuraja [EDITAT].
asa e viata si mereu vei intalni si astfel de personaje care au un suflet negru si o atitudine negativa la orice, dar marea arta e sa poti sa-i ignori.
[EDITAT] tu nu vrei sa rezolvi problema pe forum, ci vrei doar sa mai aflii care ceva discutand cu oameni cu pregatire juritica. [EDITAT] discolo de a cauta un sfat, discutand problema te ajuta sa te descarci catusi de putin emotional.
[EDITAT] pui prea mult suflet in ceea ce scrii si interes de a minti nu exista, pentru ca nu ar te-ar ajuta cu absolut nimic sa spui minciuni si sa primesti niste sfaturi in baza acelor minciuni, cu ce ar ajuta acele sfaturi aberante date ca raspuns al unor minciuni. [EDITAT]
sa vezi un om indurerat si sa incept sa-l acuzi ca minte, inseamna sa nu ai pic de suflet, pt ca un om cu suflet chiar daca nu ar fi crezut tot ar fi avuit macar decenta sa taca din gura [EDITAT]
[EDITAT]
sper sa [EDITAT] ramai puternica pentru ca sotul tau are mare nevoie de tine iar el fiind acolo totul este acum in mainile tale, numai tu poti face ceva pentru el, trebuie sa ramai puternica si sa lupti.
daca se fac astfel de abuzuri, sa nu-i dea medicamentele de care are nevoie sa traiacsa, merita incercat sa iei legatura cu presa, suna la protv, suna la libertatea... de ce nu chiar si la diaconescu.. suna peste tot pana gasesti pe cineva interesat sa prezinte public acest caz.
nu-ti fie teama de o posibila razbunare a conducerii penitenciarului pentru ca mare lucru nu au ce face oricat s-ar enerva, iar dupa ce-i pui sub lupa presei e cu atat mai putin probabil sa mai faca abuzuri. deasemenea poti cere si transferarea la alt penitenciar.(desi in folclor se spune ca pe Rahova sunt conditii ceva mai bune decat in alte parti).
va doresc multa bafta si sper ca rezultatul de la inml sa va fie favorabil ca sa puteti intrerupe executarea.
o sa trecepti voi si peste toata experienta asta, o sa fie bine. fii puternica!
[EDITAT]
Sincer regret si-mi pare rau de situatie. In continuare am incredere in sistem si ca medici penitenciarului trateaza cu seriozitate si prioritate cazul respectiv.
Detectiv Particular FILIP STELIAN
d-le detectiv dumneata nu vrei sa intelegi?ma omori cu penitenciarul...ba ca nu crezi ca nu au medicamente,ba ca medicii penitenciarului trateaza cu seriozitate acest caz.....domnule ei i-au luat tensiunea si au spus ca e in regula cu inima.....ingnorand toate diagnosticele lui,ignorand reteta pe care o avea in cabinetul medicului de familie de unde l-au arestat,iar in momentul in care a facut preinfart domnule ceilalti detinuti au inceput sa strige medicul ,sa vina cineva ca moare.au venit si-au spus ca se preface domnule.....ca nu are nimic.l-au dus la spital doar multumita celorlalti detinuti care au facut un adevarat scandal.ma omori atat cu suspiciunile dumitale.suspiciuni domnule sa ai in urmaririle dumitale pe care le faci.ai incredere in sistem.....in ce sistem.... sau poate tulcea nu se afla in romania!vino cu mine la penitenciar si ai sa vezi ce-ti spun.ai sa auzi acelasi raspuns la toate intrebarile.AICI E PUSCARIE DOAMNA!si daca nu ar fi fost unul din pacienti sa sune sa ma anunte nu as fi stiut ce s-a intamplat.si stiti ce mi-au spus domnii politisti care-l pazesc?duceti-va la rahova sa va dea drept de vizita sefu...da stati linistita ca n-a murit.a fost doar un preinfart.poftiti.m-au lasat sa il vad 10 min cu 4 domni politisti langa noi,legat cu 2 catuse de pat.si dumneavoastra ma omorati cu suspiciunile....................si cum ni s-a intamplat noua domnule,se poate intampla oricui.sistemul...