Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia Cataramă. Vezi agenda și participă →
catalin1980 a scris:
dobitoc a scris:
catalin1980 a scris:
Eu unul sunt ferm convins ca asta e motivul,o infractiune este savarsita ptr inlesnirea savarsirii altei infractiuni,nu ptr savarsirea altei infractiuni(conexitate etiologica)
-o infractiune este savarsita ptr ascunderea alteia,nu ptr savarsirea alteia(conexitate consecventiala)
Eu nu pricep. În cod scrie clar „săvârșirea sau ascunderea”. De unde „înlesnirea”?
Mie mi s-a părut o grilă strict pe cod, iar la câte greșeli au fost în cartea aceea n-ar fi mirare ca și a asta să fie greșită.
Eu am citat Udroiu.da mi si mie te rog art. sa n o lasam asa...
Art. 33 lit.a) teza finală C.p.
catalin1980 a scris:
Eu nu stiu sincer cum raspundeti voi instant si bine,la unele grile care chiar necesita concentrare maxima.Aveti procesor I5
Unii au cam mancat cartile....din pacate in ultimul an n-au prea avut ce manca...de calitate...s-au adaptat la ce-au avut
mirei2012 a scris:
catalin1980 a scris:
Eu nu stiu sincer cum raspundeti voi instant si bine,la unele grile care chiar necesita concentrare maxima.Aveti procesor I5
Unii au cam mancat cartile....din pacate in ultimul an n-au prea avut ce manca...de calitate...s-au adaptat la ce-au avut
Ii vedem noi la examennn
catalin1980 a scris:
mirei2012 a scris:
catalin1980 a scris:
Ii vedem noi la examennn
In conditii de examen concura foarte multe lucruri....nu reflecta intotdeauna capacitatea si cunostintele unei persoane.
Toti cei care au studiat anul acesta si alti ani merita toate laudele pentru ca efortul lor a fost considerabil