Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia Cataramă. Vezi agenda și participă →
mariusbancila a scris:
opaa..se pare ca nu a fost chiar asa usurica si nu doar eu am gresit...
Pai si A ce consecinte juridice produce?ca inlatura caracterul penal? :O
raspuns corect LA BETIE ab..nu pot sa imi explic cum de numai eu am gresit-o...dar am uitat ca aici sunteti cu totii extrem de bine pregatiti
catalin1980 a scris:
mariusbancila a scris:
o fi chiar asta consecinta,ca nu are nicio consecina:) p zi ce trece observ tot mai multe chestii ce ma depasesc
catalin1980 a scris:
Eu unul sunt ferm convins ca asta e motivul,o infractiune este savarsita ptr inlesnirea savarsirii altei infractiuni,nu ptr savarsirea altei infractiuni(conexitate etiologica)
-o infractiune este savarsita ptr ascunderea alteia,nu ptr savarsirea alteia(conexitate consecventiala)
Eu nu pricep. În cod scrie clar „săvârșirea sau ascunderea”. De unde „înlesnirea”?
Mie mi s-a părut o grilă strict pe cod, iar la câte greșeli au fost în cartea aceea n-ar fi mirare ca și a asta să fie greșită.
mariusbancila a scris:
catalin1980 a scris:
mariusbancila a scris:
o fi chiar asta consecinta,ca nu are nicio consecina:) p zi ce trece observ tot mai multe chestii ce ma depasesc
Pai consecintele juridice reflecta faptul ca e oarecum tras la raspundere,nu ca e lasat in pace
Cine a luat A sa vina cu o explicatie va rog